photogallery.png  PHOTO GALLERY

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
από τις επεμβάσεις
more_grey.png

 

Πλαστική Χειρουργική και στους Άνδρες

 

Το γεγονός ότι οι άνδρες θέλουν να διατηρούν μια καλή εμφάνιση έχει κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο!

Με πολλές χειρουργικές και μη χειρουργικές επιλογές που μπορούν να τους ωφελήσουν αισθητικά, πολλοί άνδρες αποφάσισαν ότι είναι καιρός να φαίνονται τόσο καλά όσο αισθάνονται - σπάζοντας μια για πάντα το κλισέ ότι οι επεμβάσεις είναι μόνο για γυναίκες.

Γιατί οι άνδρες επιλέγουν την αισθητική χειρουργική;

Οι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες επιλέγουν πλαστική χειρουργική είναι πολύ προσωπικοί. Μερικοί άνδρες προσπαθούν να απομακρύνουν την περίσσεια του δέρματος από την απώλεια βάρους, ενώ άλλοι χρειάζονται λίγο επιπλέον βοήθεια για να απαλλαγούν από τα πλαϊνά της κοιλιάς τους. Καθώς ζούμε με πιο υγιείς συνήθειες, πολλοί άντρες απογοητεύονται, όταν δεν μπορούν να κάνουν τις εξωτερικές τους εμφανίσεις να αντικατοπτρίζουν την εσωτερική τους ενέργεια και το πνεύμα. Είναι όλα σχετικά με το να είσαι άνετα και σίγουρος στο σώμα σου -όπως και οι γυναίκες αντίστοιχα.

 Διαδικασίες αισθητικής που είναι δημοφιλείς στο αντρικό κοινό τα τελευταία χρόνια:

  • Επέμβαση Γυναικομαστίας: Γνωστή και ως μειωτική μαστών, αντιμετωπίζει το υπερβολικό δέρμα και το λίπος στα στήθη ενός άνδρα. Μπορεί επίσης να ασχοληθεί με το σχήμα και το μέγεθος του θηληματοποιημένου συμπλέγματος, το οποίο μπορεί να κλίνει ή να τεντωθεί λόγω του βάρους του ιστού του μαστού. Αυτή η κατάσταση μπορεί να οφείλεται σε ανισορροπία ορμονών, ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων, αλκοόλ ή μία από τις πολλές καταστάσεις υγείας.Όταν ένας άνθρωπος έχει αυτό το επιπλέον δέρμα και λίπος, μπορεί να δώσει στο στήθος του μια γυναικεία εμφάνιση. Η επέμβαση της γυναικομαστίας επιλύει αυτό το ζήτημα με τη μείωση του μεγέθους των στηθών και την ισοπέδωση τους. Ταυτόχρονα, το σχήμα και το περίγραμμα του στήθους μπορούν να ενισχυθούν.
  • Ρινοπλαστική: Επίσης γνωστή ως χειρουργική επέμβαση στη μύτη, η ρινοπλαστική είναι φανταστική για την αλλαγή μεγέθους ή την αναμόρφωση της μύτης. Αν είστε δυσαρεστημένοι με το μέγεθος ή κάπου είναι στραβή η μύτη σας, τότε μπορεί να βοηθήσει μια ρινοπλαστική. Με την πραγματοποίηση ανάλυσης του προσώπου, ο χειρουργός μπορεί να ταιριάξει την μύτης σας με το υπόλοιπο πρόσωπο, χωρίς να το κάνει πολύ θηλυκό.
  • Βλεφαροπλαστική: Γνωστή ως αναζωογόνηση των βλεφάρων, η βλεφαροπλαστική αφαιρεί σημάδια γήρανσης με τη σύσφιξη των μυών και βελτιώνει την εμφάνιση είτε των κατώτερων είτε των ανώτερων βλέφαρων - ή και των δύο. Μπορεί να αντιμετωπίσει χαλάρωση του δέρματος, πρήξιμο, σακούλες και λεπτές ρυτίδες. Η βλεφαροπλαστική θα σας βοηθήσει να δείχνετε ξεκούραστοι και πιο ανανεωμένοι.
  • Λιποαναρρόφηση: Όταν η δίαιτα και η άσκηση δεν αρκούν για να απαλλαγούμε από τα πλαϊνά της κοιλιάς ή να ορίσουμε τους μυς του στομάχου, η λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι η απάντηση. Η λιποαναρρόφηση μπορεί να αναδιαμορφώσει και τις λεπτές εναποθέσεις λίπους και την κυτταρίτιδα σε περιοχές όπως οι μηροί και η κοιλιά. Ακόμα και ο λαιμός μπορεί να αντιμετωπιστεί.


Όλα είναι σχετικά με το πώς νιώθεις!

Η εμπιστοσύνη στο γιατρό σας είναι βασική. Οι καλλυντικές διαδικασίες - τόσο χειρουργικές όσο και μη χειρουργικές - μπορούν να δώσουν στους άνδρες το θάρρος και τη σιγουριά που χρειάζονται για να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο, ανεξάρτητα από την ηλικία

Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018
Εμφανίσεις: 860

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: