photogallery.png  PHOTO GALLERY

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
από τις επεμβάσεις
more_grey.png

 

7 Συμβουλές για την αποτρίχωση λέιζερ Αλεξανδρίτη


Αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς!

Πριν ξεκινήσετε μια συνεδρία με λέιζερ απορίχωσης θα πρέπει να γνωρίζετε το μηχάνημα του λέιζερ. Το λέιζερ Αλεξανδρίτη που χρησιμοποιούμε το VK Institute είναι τελευταίας γενιάς, υπερσύγχρονο και απόλυτα ασφαλές.

  • Αφού αποφασίσετε σε ποιές περιοχές του σώματός σας θα θέλατε να απαλλαγείτε από την τριχοφυία, καλό θα ήταν να γίνουν κάποιες δοκιμαστικές βολές λέιζερ στην περιοχή έτσι ώστε να διαπιστώσετε το επίπεδο του πόνου αλλά και για να καταλάβει ο χειριστής αν προκαλείται περιθυλακίτιδα (δείγμα αποτελεσματικής προσβολής του θύλακα της τρίχας).
  • Ιδανικά θα πρέπει να προτιμάτε Ιατρεία και όχι Κέντρα Αισθητικής, αφού κατά πάσα πιθανότητα τα δεύτερα δεν κρατούν ιστορικό ασθενών και δεν ενημερώνουν σωστά τον ενδιαφερόμενο πριν και μετά των συνεδριών λέιζερ αποτρίχωσης. Το VK Institute είναι ένας υπερσύγχρονος ιατρικός χώρος υπό τον Πλαστικό Χειρουργό Dr. Κρέτση που βρίσκεται δίπλα σας πάντα για να σας ενημερώνει για τυχόν περενέργειες ή προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.
  • Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει. Οι συνεδρίες προκύπτουν με βάση τον οργανισμό, την τριχοφυία, το χρώμα του δέρματος αλλά και της τρίχας. Ο Dr. Κρέτσης και το προσωπικό του σας ενημερώνουν για τον αριθμό των συνεδριών ανάλογα τα παραπάνω, αφού παρθεί το ιατρικό ιστορικό. Ο μέσος όρος συνεδριών είναι 8 έως 9 συνεδρίες για την μείωση της τριχοφυίας σε ποσοστό 85-95%.Όλα μας τα περιστατικά είναι επιτυχημένα.
  • Η αυξημένη τριχοφυία πολλές φορές οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές. Λαμβάνοντας το ιστορικό σας στο VK Institute, σας ενημερώνουμε για τον αριθμό των συνεδριών αφού τέτοιου είδους διαταραχές δυστυχώς απαιτούν πιθανότατα περισσότερες συνεδρίες. Επίσης, ο Dr. Κρέτσης συζητά μαζί σας για κάποια συνδιασμένη θεραπεία αποτελούμενη από λέιζερ Αλεξανδρίτη και πιθανόν αγωγή με σκευάσματα από του στόματος χρήση για την αποτελεσματικότερη θεραπεία.
  • Οι περιοχές του σώματος προς αποτρίχωση πριν από κάθε συνεδρία θα πρέπει να είναι καθαρές και οι τρίχες καλό θα ήταν να παραμένουν ως έχουν. Ο χειριστής του μηχανήματος στο VK Institute θα σας ενημερώσει για το ιδανικό μήκος της τρίχας. Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνδιάζετε και με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (π.χ. ξυράφι, αποτριχωτικό κερί κτλ.), διότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι και το ιδανικό.
  • Ειναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται οτι ο χειριστής του λέιζερ αλεξανδρίτη πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία στην αποτρίχωση για να είναι πιο αποτελεσματική. Δυστυχώς σήμερα παρα πολλά κέντρα αλλά και ιατρεία έχουν μια διαφορετική προσσέγιση για την αποτρίχωση με λέιζερ τελείως αναποτελεσματική. Συνήθως πουλούν πακέτα σε πολύ χαμήλες τιμές, με σκοπό να προσελκύσουν κόσμο ,μην παραπλανάστε.
  • Αυτό σημαίνει οτι θα χρησιμοποιήσουν πολύ χαμηλές ενέργειες για να κάνετε περισσότερες συνεδρίες και να αγοράσετε και αλλο πακέτο ,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ταλαιπωρείστε χρόνια. Επίσης δεν κάνουν επαναληπτικές συνεδρίες ή εάν κάνουν τις χρεώνουν επιπλέον κάτι το οποιίο θα έπρεπε να είναι μέσα στην τιμή που πληρώσατε. Για εμάς στο VK Institute έιναι απαραίτητο για να απαλλαγείτε πιο γρήγορα απο την ανεπιθύμητη τριχοφυία.
Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017
Εμφανίσεις: 1104

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: