photogallery.png  PHOTO GALLERY

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
από τις επεμβάσεις
more_grey.png

 

Άντρες και Πλαστική Χειρουργική

 

Ο Dr Κρέτσης MD., Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής της μονάδας Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Μetropolitan μας εξηγεί τη σχέση των αντρών και της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Ποιες είναι οι πιο συχνές Αισθητικές επεμβατικές και μη επεμβατικές τεχνικές που επιλέγουν οι άνδρες ώστε να δείχνουν πιο νέοι πιο ανανεωμένοι και πιο φυσικοί.

Η εξωτερική εμφάνιση στον άντρα παίζει ρόλο στη διαμόρφωση της αυτοεκτίμησης του από τον ίδιο αλλά και από το αντίθετο φύλλο.

Η εξωτερική εμφάνιση είναι ένας σημαντικός παράγοντας της προσωπικότητας μας ,καθώς τα τελευταία χρόνια η ίδια η κοινωνική ζωή προτρέπει τους άντρες εκτός από την επαγγελματική τους καταξίωση να κατέχουν και μια εικόνα αρρενωπή καθώς αυτό είναι κάτι που συμβάλλει στην καλή επαγγελματική πορεία, στην προσωπική τους ζωή αλλά κυρίως στην ίδια την αυτοεκτίμηση που έχουν σε σχέση με την εικόνα τους.

Έτσι λοιπόν ένα μεγάλο ποσοστό καταφεύγει στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική αλλά και στις μή επεμβατικές θεραπείες διορθώνοντας έτσι κάθε ατέλεια που τους απασχολεί.

Στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική των αντρών πρωτοστατούν επεμβάσεις όπως της ρινοπλαστικής καθώς αρκετοί άντρες θέλουν να βελτιώσουν το σχήμα της μύτης τους αλλά και το διάφραγμα, τη λειτουργικότητα της αναπνοής της μύτης δηλαδή.

Η γυναικομαστία είναι άλλη μια επέμβαση που ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών καταφεύγει να διορθώσει ,καθώς πρόκειται για μια κλινική κατάσταση κατά την οποία ο ένας ή και οι δύο αντρικοί μαστοί είναι ανεπτυγμένοι πέραν του φυσιολογικού.

Η λιποαναρρόφηση-λιπογλυπτική είναι άλλη μια επέμβαση , η συνηθέστερη θα λέγαμε στις μέρες μας που αφορά στην απαλλαγή του τοπικού περιττού λίπους σε διάφορες περιοχές του σώματος ,τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Συνάμα όμως και άλλες Αισθητικές επεμβάσεις κερδίζουν το αντρικό φύλλο όπως η άνω-κάτω βλεφαροπλαστική , η Πλαστική Προσώπου (Face Lift), η ωτοπλαστική και η επανεπέμβαση μετά από αποτυχημένη επέμβαση ρινοπλαστικής .

Για τους λιγότερο τολμηρούς έδαφος κερδίζουν οι μη επεμβατικές θεραπείες όπως είναι το Botox που βελτιώνει τις ρυτίδες του μετώπου-μεσόφρυο και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Το υαλουρονικό οξύ το οποίο αποκαθιστά το χαμένο όγκο στα ζυγωματικά και στις ρινοπαρειακές ρυτίδες.

Η απλή μεσοθεραπεία αλλά και η αυτόλογη(growth factors)που εξασφαλίζει λαμπερό,σφριγηλό και ξεκούραστο δέρμα.

Τα χημικά πήλινγκ ,καθώς και τα λέιζερ ανάπλασης προσώπου (Fraxel Ipl), καθώς και τα λέιζερ για την απαλλαγή από την περιττή τριχοφυία.

Στις μη επεμβατικές μεθόδους τα τελευταία χρόνια λαμβάνει σημαντικό χώρο μια προηγμένη τεχνική που λέγεται Λιποπρόσθεση Προσώπου και αφορά την ογκομετρική μεταβολή του προσώπου είτε από φυσικούς παράγοντες όπως γήρανση είτε από την απώλεια αρκετών κιλών.

Αποκαθιστά το χαμένο όγκο σε περιοχές όπως είναι η περιοχή των ματιών , τα ζυγωματικά , οι ρινοπαρειακές ρυτίδες αλλά και το οβάλ του προσώπου με αποτέλεσμα να γυρίζει το χρόνο πολλά χρόνια πίσω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμβάλλει και στην ανανέωση των κυττάρων προσώπου κάνοντας το πιο λαμπερό και πιο ξεκούραστο διότι το λίπος είναι τεράστια πηγή βλαστοκυττάρων.

Δημιουργήθηκε : Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016
Εμφανίσεις: 3050

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: