Η γήρανση της επιδερμίδας είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας έκθεσης στον ήλιο και εκδηλώνεται με την εμφάνιση καφέ κηλίδων, ευρυαγγειών, ρυτίδων και σε ποιο έντονο στάδιο με τη χαλάρωση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία με το Nd yag laser είναι μη επεμβατική μέθοδος και θεωρείται μια από τις καλύτερες θεραπείας αντιγήρανσης. Το δέρμα αποκτά πάλι τη χαμένη ελαστικότητα του, είναι πολύ πιο λαμπερό καθώς εξαφανίζει τις κηλίδες εξισορροπώντας τη χρωματική ομοιογένεια και τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου.

Συμβάλει επίσης στην άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας, δρώντας στο υπάρχον κολλαγόνο όσο και στη σταδιακή παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Πώς Λειτουργεί;

Το λέιζερ εκπέμπει μια ακτίνα υψηλής έντασης φωτός, συγκεκριμένου μήκος κύματος που διαπερνά την επιδερμίδα και μεταφέρει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που κατευθύνεται στους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, το λέιζερ δρά και επιφανειακά καθώς κλείνει τους διεσταλμένους πόρους, αποχρωματίζει τις κηλίδες, τις πανάδες και επαναφέρει έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε όλο το πρόσωπο.

Το Nd yag laser καταπολεμά την ακμή και στις δύο μορφές, τη λοιμώδη ακμή και την ουλωτική ακμή. Στη λοιμώδη ακμή απλά χρησιμοποιείται πιο χαμηλή ισχύς και χρειάζεται από 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-30 ημέρες. Ενώ στην ουλώδη ακμή χρησιμοποιείται πιο υψηλή ισχύς και χρειάζεται 4-10 συνεδρίες ανάλογα με το βάθος των ουλών. Είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος.

Η θεραπεία με το Nd yag laser είναι ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του την ίδια κιόλας μέρα. Αν υπάρχει υπερευαισθησία στον πόνο εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα, επίσης μια μικροποσότητα ψυκτικού αέρα πέφτει επιλεκτικά πάνω στην επιδερμίδα, λίγο πριν από κάθε παλμό ψύχοντας την επιδερμίδα. Ο ασθενής φοράει προστατευτικά γυαλιά για την προστασία των ματιών του.

Αμέσως μετά τη θεραπεία παρατηρείται μια ήπια ροζίλα ή ελαφρώς κοκκινίλα σε χρόνο 30λεπτών μετά τη θεραπεία, όπου μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες έως και 24 ώρες.

Ο ασθενής μετά τη θεραπεία θα πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσει αντιηλιακή κρέμα για τους επόμενους μήνες .

Εμφανίσεις: 8386

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: