Η επαναστατική μέθοδος ανάπλασης και αντιγήρανσης ακούει στο όνομα Fraxel. Αποτελεί το τελευταίο επίτευγμα της τεχνολογίας  Laser, όπου προκαλεί θεαματικά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και χεριών, εξαφανίζοντας τις ρυτίδες προσώπου, βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος και το μέγεθος των πόρων, σβήνοντας ανεπιθύμητες καφέ κηλίδες, ουλές ακμής με αποτελέσματα μια πιο νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα.

Το ανθρώπινο δέρμα αποτελεί το πρώτο όργανο του ανθρώπινου σώματος όπου τα αποτελέσματα της γήρανσης αρχίζουν να φαίνονται από τη δεύτερη δεκαετία της ζωής μας.

Η γήρανση του ανθρωπίνου δέρματος οφείλεται τόσο σε περιβαλλοντικούς αλλά και γενετικούς παράγοντες, όπου προκαλούν μείωση του κολλαγόνου – ελαστίνης με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι πιο λεπτό, να χάνει τη στιλπνότητα του, κηλίδες, πανάδες και δυσχρωμίες αρχίζουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται με αποτέλεσμα με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα του προσώπου να χάνει τη φυσική του εμφάνιση και τη λάμψη του, να φαίνεται γερασμένο και κουρασμένο.

Σήμερα η τεχνολογία πίσω από τη θεραπεία Fraxel είναι τόσο επαναστατική όσο και τα αποτελέσματα της. Αποτελεί το τελευταίο επίτευγμα της τεχνολογίας στην ανάπλαση και την αντιγήρανση του δέρματος του προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και χεριών.

Το Fraxel μέσω της ελεγχόμενης τμηματικής και όχι ολικής σάρωσης της επιφάνειας του δέρματος  έχει την ικανότητα να κινητοποιεί τους ινοβλάστες που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα την θεαματική μείωση των ρυτίδων του προσώπου, την τρομακτική βελτίωση της υφής, του πάχους και της στιλπνότητας του δέρματος, καθώς και τη δραματική μείωση των δυσχρωμιών, κηλίδων, ουλών ακμής. Είναι το μόνο laser που μπορεί με ασφάλεια να περάσει τα βαθύτερα στρώματα χωρίς να καταστρέψει τις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πέρα από τη θεαματική βελτίωση που προκαλέι στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια προκαλεί ταχύτατη ανάρρωση της επιφάνειας που έχει σαρωθεί, έτσι ώστε σε διάστημα 48 ωρών το δέρμα επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση, μη στερώντας από τον ασθενή την καθημερινή του δραστηριότητα από την επόμενη κιόλας μέρα.

Πέρα όμως ακόμη και από αυτά τα αποτελέσματα  αυτό που πραγματικά είναι εντυπωσιακό είναι ότι η ανάπλαση και η αντιγήρανση, η οποία παραμένει για πάρα πολλούς μήνες μετά την εφαρμογή του ή και για χρόνια, ανάλογα με τον αριθμό των συνεδριών που έχουν επιτευχθεί (1-3) με μεσοδιάστημα κάθε 21 ημέρες.

Η διαδικασία είναι αναίμακτη και σχεδόν ανώδυνη με τη χρήση τοπικής αναισθητικής αλοιφής. Η διαδικασία της θεραπείας Fraxel διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Μετά τη θεραπεία ο ασθενής νιώθει μια αίσθηση θερμότητας στο πρόσωπο με ένα απαλό ερύθημα (κοκκινίλα) η οποία υποχωρεί στις επόμενες 48 ώρες, αλλά δεν περιορίζει καθόλου τον ασθενή από τις καθημερινές του δραστηριότητες από την επόμενη μέρα, καθώς εάν το επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιήσει Make up έτσι ώστε να καλυφθεί το απαλό ερύθημα. 

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά την 4-5 ημέρα, ολοκληρώνονται στις 15 ημέρες αλλά και για πάρα πολλούς μήνες μετά την εφαρμογή του η εικόνα και η υφή του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται. Αναλόγως του προβλήματος μπορούν να γίνουν 1-2 ή 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδες η μια συνεδρία από την άλλη.

Η Fraxel ανάπλαση του δέρματος αποτελεί ιατρική πράξη και γίνεται από έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό στον τομέα της ανάπλασης και της αντιγήρανσης του δέρματος.

Η Fraxel ανάπλαση δέρματος αποτελεί την πιο μοντέρνα, πιο δραστική μέθοδο ανάπλασης του δέρματος με πάρα πολύ γρήγορη ανάρρωση χωρίς περιορισμό από τις καθημερινές δραστηριότητες και με αποτελέσματα θεαματικά, τα οποία είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, τα οποία διαρκούν για χρόνια.

Εμφανίσεις: 7742

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: