photogallery.png  PHOTO GALLERY

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
από τις επεμβάσεις
more_grey.png

 

 

Μεγαλώνοντας, ηλικιακά τα αθροιστικά προβλήματα της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, της μόλυνσης  και γενικότερα των προβλημάτων του δέρματος, όπως είναι η ακμή, οι μελαγχρώσεις, οι λεπτές ρυτίδες το κάνουν να φαίνεται πιο γερασμένο.

Με την εφαρμογή του κατάλληλου χημικού πήλινγκ το δέρμα φαίνεται πιο νεανικό, πιο ξεκούραστο, πιο σφριγηλό και λαμπερό. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία η οποία εφαρμόζεται στο ιατρείο και έχει πολύ μικρό έως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Τα πήλινγκ χωρίζονται σε δύο βασικές ομάδες. Τα συνθετικά πήλινγκ (χημικά) με κυριότερο εκπρόσωπο το TCA (τριχλωρικό οξύ), το σαλυκυλικό οξύ και το γαλακτικό οξύ και τα φυτικά πήλινγκ (AHA) με βάση κυρίως τα α-υδροξύ-οξέα φρούτων.

Το χημικό πήλινγκ TCA είναι ένα ισχυρό πήλινγκ το οποίο προκαλέι έντονη απολέπιση στην επιδερμίδα ή ακόμη και σε βαθύτερες στοιβάδες και γιαυτό συνίσταται σε βαθιές βλάβες του δέρματος, όπως είναι οι ουλές μετά από φλεγμονώδη ακμή.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο από τον Dr Κρέτση. Αρχικά καθαρίζουμε καλά το δέρμα απομακρύνοντας το μακιγιάζ και τους ρύπους. Στη συνέχεια επιστρώνεται απλώνει στο δέρμα ένα χημικό διάλυμα με σκοπό να προκαλέσει ελεγχόμενο χημικό τραύμα και τελικά να το απολεπίσει.

Η αίσθηση που έχει ο ασθενής δεν είναι τίποτα άλλο από μικρά τσιμπήματα. Τα συστατικά δρούν για 5-8 λεπτά και στη συνέχεια εξουδετερώνεται το χημικό διάλυμα από το πρόσωπο. Εφαρμόζουμε κρύες παγωμένες κομπρέσες εμποτισμένες με νερό ή κρύο χαμομήλι για να ανακουφίσουμε το δέρμα.

Στη συνέχεια ο ασθενής θα ακολουθήσει τις οδηγίες που θα δώσει ο Dr Κρέτσης για την επούλωση του δέρματος.

Απαραίτητο είναι ο ασθενής να φοράει αντιηλιακή κρέμα όλους τους μήνες του χρόνου.

Πόσες μέρες χρειάζεται να μείνω μακριά από τις δραστηριότητες μου;

Μετά τη θεραπεία ο ασθενής τις πρώτες μέρες έχει μια ερυθρότητα, μετά την Τρίτη μέρα αρχίζει σταδιακά να απολεπίζεται το δέρμα και ολοκληρώνεται την έβδομη μέρα.

Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του από την επόμενη κιόλας ημέρα αφού μπορεί το πρόσωπο να καλυφθεί με μέικ απ.

Είναι μια θεραπεία που δεν χρειάζεται να λείψουμε από την καθημερινότητα μας εκτός βέβαια εάν πρόκειται να κάνουμε ένα πάρα πολύ βαθύ χημικό πήλινγκ όπου και αυτό προκύπτει πάντα μετά από συνεννόηση με τον Dr Κρέτση.

Τι να περιμένω;

Το χημικό πήλινγκ είναι αποτελεσματικό σε βαθιές ουλές μετά από φλεγμονώδη βαριά ακμή, όπου συντελεί στη μείωση του βάθους των ουλών

 1. Λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες.
 2. Μειώνει τις μελαχρωματικές βλάβες (κηλίδες, πανάδες).
 3. Κλείνει τους πόρους.
 4. Βελτιώνει την υφή του κατεστραμμένου δέρματος από τον ήλιο.

Αντενδείξεις

 1. Φωτοευαισθησία.
 2. Πρόσφατη λήψη ισοτρετινοίνης.
 3. Κύηση.
 4. Αλλεργία σε κάποιο συστατικό του πήλινγκ.
 5. Δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση.

Φυτικά Πήλινγκ

Τα φυτικά πήλινγκ (AHA, α-υδροξύ-οξέα φρούτων) πριν από περίπου δέκα χρόνια έφεραν την επανάσταση στην κοσμετολογία.

Από τότε όλο ένα και περισσότερο χρησιμοποιούνται στα προιόντα ομορφιάς, ταυτόχρονα όμως χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε θεραπεία προσώπου καθώς είναι ένας πολύ ισχυρός αντιγηραντικός παράγοντας.

Τα AHA  περιέχουν στη σύνθεση τους γλυκολικό οξύ και ορισμένες φορές και αζελαικό οξύ.

Με τα AHA προκαλούμε έναν ελεγχόμενο ερεθισμό και όχι έγκαυμα με σκοπό την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας, ενυδατώνει και ενισχύει την αντοχή του δέρματος.

Τι να περιμένω;

 1. Λειαίνει το άγριο, θαμπό δέρμα.
 2. Βελτιώνει την υφή του κατεστραμμένου δέρματος από τον ήλιο.
 3. Βοηθάει στον έλεγχο της ακμής ή στη χρωματική ανομοιογένεια του ακνεικού δέρματος.
Εμφανίσεις: 3012

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web:

Newsletter

Όροι και Προϋποθέσεις