Μεγαλώνοντας, ηλικιακά τα αθροιστικά προβλήματα της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, της μόλυνσης  και γενικότερα των προβλημάτων του δέρματος, όπως είναι η ακμή, οι μελαγχρώσεις, οι λεπτές ρυτίδες το κάνουν να φαίνεται πιο γερασμένο.

Με την εφαρμογή του κατάλληλου χημικού πήλινγκ το δέρμα φαίνεται πιο νεανικό, πιο ξεκούραστο, πιο σφριγηλό και λαμπερό. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία η οποία εφαρμόζεται στο ιατρείο και έχει πολύ μικρό έως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Τα πήλινγκ χωρίζονται σε δύο βασικές ομάδες. Τα συνθετικά πήλινγκ (χημικά) με κυριότερο εκπρόσωπο το TCA (τριχλωρικό οξύ), το σαλυκυλικό οξύ και το γαλακτικό οξύ και τα φυτικά πήλινγκ (AHA) με βάση κυρίως τα α-υδροξύ-οξέα φρούτων.

Το χημικό πήλινγκ TCA είναι ένα ισχυρό πήλινγκ το οποίο προκαλέι έντονη απολέπιση στην επιδερμίδα ή ακόμη και σε βαθύτερες στοιβάδες και γιαυτό συνίσταται σε βαθιές βλάβες του δέρματος, όπως είναι οι ουλές μετά από φλεγμονώδη ακμή.

Εμφανίσεις: 4292

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: