Τι είναι το Frax Peel;

To frax peel είναι μια καινοτομία στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική.
Είναι μια επεμβατική μέθοδος εξαιρετική στην πρόληψη της γήρανσης. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό έως θαυματουργό.

Έχει απίστευτα πολλές εφαρμογές, αντιμετωπίζει ιδανικά τις ουλές, τα σημάδια,τις ραβδώσεις, την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση του δέρματος μικρές και μεγάλες ρυτίδες, τους διεσταλμένους πόρους.

Η μέθοδος frax peel δημιουργεί μικροσκοπικούς τραυματισμούς στα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, η  μέθοδος έχει σαν αποτέλεσμα επειδή το δέρμα τραυματίζεται διεγείρει το μεταβολισμό του δέρματος ώστε να παραχθεί κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας της επούλωσης, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα ένα δέρμα πιο λαμπερό πιο νεανικό και πιο σφριγηλό.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας είναι πολλά, καθώς είναι μια φυσική μέθοδος αναγέννησης των κυττάρων και απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος άντρες και γυναίκες.

Πώς γίνεται και πού γίνεται;

Η θεραπεία με το frax peel πραγματοποιείται στο ιατρείο. Τοποθετούμε αρχικά μια αναισθητική κρέμα για 20 λεπτά, στη συνέχεια σαρώνουμε όλο την επιφάνεια στην οποία θα γίνει με ανοδικές, καθοδικές και παράλληλες κινήσεις από την μια πλευρά στην άλλη.

Αυτό διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η θεραπεία δεν πονάει καθόλου και ο ασθενής έχει την αίσθηση του τσιμπήματος κάτι που είναι πολύ ανεκτό, μετά το πέρας της θεραπείας τοποθετείται καταπραυντική μάσκα και ειδικά serum για τον ερεθισμό.

Μετά τη θεραπεία παρατηρείται ένας ήπιο ερεθισμός ο οποίος τις επόμενες ώρες υποχωρεί και  ο ασθενής μπορεί άμεσα να επιστέψει στις δραστηριότητες του.

Οδηγίες για το σπίτι

  1. Κομπρέσες με κρύο νερό η κρύο χαμομήλι.
  2. Καταπραυντική κρέμα.
  3. Χρήση αντιηλιακής κρέμα όλο το χρόνο.

Frax peel και μεσοθεραπεία

Η μέθοδος frax peel λειτουργεί άψογα σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες όπως μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος (π.χ κυτταρίτιδα).
Με φαρμακευτικά υλικά τα οποία μπορεί να είναι βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ κ.α ή συσφικτκά, λιποδιαλυτικά.
Με βιοανάπλαση-growth factors (αυξητικοί παράγοντες, είναι υλικό από τον ίδιο μας τον οργανισμό με τεράστια αναπλαστική ικανότητα), είναι μια απόλυτα φυσική μέθοδος και έχει πολύ πιο άμεσο αποτέλεσμα δείχνοντας το δέρμα πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό, καθώς ανανεώνεται κυτταρικά με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Πόσες θεραπείες θα πρέπει να κάνω ;

Οι θεραπείες που απαιτούνται καθορίζονται από το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, σε γενικές γραμμές όμως το σύνολο των θεραπειών είναι 6-10 με μεσοδιάστημα μεταξύ τους 10-15 ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των θεραπειών απαιτείται μια συντήρηση του αποτελέσματος 2-3 φορές το χρόνο.

Frax peel και σημάδια (ουλές, μετατραυματικές ουλές από ακμή, σημάδια από ατυχήματα)

Το frax peel είναι ένα δυνατό εργαλείο διότι εκτός από ανάπλαση και όλα τα πλεονεκτήματα που προαναφέραμε ότι έχει να μας προσφέρει, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε σημάδια τα οποία μπορεί να προέρχονται από διάφορες αιτίες, είτε από ακμή είτε ουλές μετά από χειρουργική επέμβαση είτε σε μικρά σημάδια από ατυχήματα.

Επειδή το frax peel τραυματίζει το δέρμα, για να επουλωθεί το δέρμα μπαίνει στη διαδιακασία της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνοντας σταδιακά τα σημάδια-ουλές.

Εμφανίσεις: 3815

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: