Τι είναι η δερμοαπόξεση;

Η δερμοαπόξεση και η δερμολείανση βοηθούν στην ανανέωση των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος μέσω μιας μεθόδου ελεγχόμενου χειρουργικού ξυσίματος. Το dermabrassion προσφέρει πιο γυαλιστερό δέρμα απαλλαγμένο από ουλές και σημάδια, σμιλεύει όλες τις δερματικές ανωμαλίες, όπως οι έντονες ρυτίδες, οι ουλές και η ακμή.

Πως γίνεται η δερμοαπόξεση και που γίνεται;

Η δερμοαπόξεση μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Μπορεί σαν θεραπεία να γίνει μόνη της ή σε συνδυασμό με λίφτινγκ προσώπου ή επανόρθωση ουλών ή χημικό πήλινγκΗ δερμοαπόξεση είναι ιδανική κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η θεραπεία γίνεται είτε στο Ιατρείο είτε στο νοσοκομείο ανάλογα με την εκτίμηση του Dr Κρέτση και σε συνεννόηση που έχετε κάνει μαζί του.

Ο χρόνος που χρειάζεται εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος.

Εάν πρόκειται για μικρές επιφάνειες όπως είναι οι ρυτίδες στο άνω χείλους, τότε μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Ιατρείο γιατί είναι λιγότερο επεμβατικό και γίνεται είτε με τοπική αναισθησία είτε με αναισθητική κρέμα.

Έχει πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας και ο ασθενής μπορεί άμεσα να επιστρέψει στις δραστηριότητες του. Σε μεγάλες επιφάνειες όπως είναι όλο το πρόσωπο, π.χ σε ένα δέρμα με ουλές από ακμή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο όπου ο ασθενής λαμβάνει μια μορφή αναισθησίας όχι γενική αλλά μέθη, καθώς πρόκειται για πιο επεμβατική θεραπεία.

Η διαδικασία διαρκεί σε 1 ώρα περίπου, ο ασθενής δε χρειάζεται να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο, παραμένει απλά κάποιες ώρες και μετά μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του ακολουθώντας τις οδηγίες που του έχει δώσει ο γιατρός για τη φροντίδα και την περιποίηση του δέρματος, παρατηρείται ένα ελαφρύ οίδημα για 2 μέρες και μετά υποχωρεί και μια έντονη ερυθρότητα η οποία σταδιακά σε 15 με 20 μέρες υποχωρεί.

Τα πλεονεκτήματα της δερμοαπόξεσης

  1. Η βαθιά ανανέωση του προσώπου και η εξάλειψη των ρυτίδων.
  2. Αντιμετώπιση των ουλών μετά από ακμή.
  3. Αντιμετώπιση των ουλών από παλαιότερες επεμβάσεις ή ατυχήματα.
  4. Αντιμετώπιση σε δέρματα που έχουν ελάστωση μετά από μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο ή λόγω γήρανσης του δέρματος.
  5. Μπορεί να συνδυαστεί με λίφτινγκ, με χημικό πήλινγκ.

Αντενδείκνυται

  1. Απαγορεύεται σε δέρματα που έχουν δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, λύκο.
  2. Σε άτομα που κάνουν χρόνια χρήση μακροχρόνιας κορτιζόνης ή ανάλογων φαρμάκων.
  3. Πρόσφατη χρήση ισοτρετινοίνης.

Μειονεκτήματα της δερμοαπόξεσης

Σε πολύ μικρό ποσοστό έχουν παρατηρηθεί μελαχρωματικές βλάβες μετά τη θεραπεία, γι'αυτό είναι απαραίτητο, ο ασθενής 20 ημέρες πριν τη θεραπεία να χρησιμοποιήσει μια λευκαντική κρέμα.

Εμφανίσεις: 8663

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: