Γενικά

Η διαδικασία της γήρανσης του προσώπου είναι μια πολύπλοκη επεξεργασία που οφείλεται τόσο σε γενετικούς, κληρονομικούς αλλά και περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Κοινός παρανομαστής των ανωτέρω παραγόντων είναι η απώλεα όγκου (λίπους), η ελάττωση κολλαγόνου-ελαστίνης απο το μέσο οβάλ του προσώπου μεταξύ των ηλικιών 30-40 χρονών καθώς και η εμφάνιση των πρώτων σημείων της γήρανσης του προσώπου.

Σταδιακά αρχίζουν να εμφανίζονται οι σακούλες των κάτω-άνω βλεφάρων, το άδειασμα της περιοχής των κάτω βλεφάρων, μαύροι κύκλοι, έντονη διαγραφή των ρινοπαρειακών και των ρινοχειλικών γραμμών.

Γενικά το πρόσωπο αρχίζει να παρουσιάζει μια πτωτική-κουρασμένη εικόνα χωρίς τη σφριγηλότητα και την καθαρότητα που είχε σε νεανική ηλικία.

Αυτό είναι και το οριακό σημείο όπου η μέθοδος της ΒΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗΣ-BIOREPAIR όταν εφαρμόζεται έγκαιρα μπορεί να επιβραδύνει τη βιολογική διαδικασίες της γήρανσης του μέσου προσώπου με αποτελέσματα που είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Εμφανίσεις: 8619

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: