photogallery.png  PHOTO GALLERY

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
από τις επεμβάσεις
more_grey.png

 

 

Γενικά

Η διαδικασία της γήρανσης του προσώπου είναι μια πολύπλοκη επεξεργασία που οφείλεται τόσο σε γενετικούς, κληρονομικούς αλλά και περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Κοινός παρανομαστής των ανωτέρω παραγόντων είναι η απώλεα όγκου (λίπους), η ελάττωση κολλαγόνου-ελαστίνης απο το μέσο οβάλ του προσώπου μεταξύ των ηλικιών 30-40 χρονών καθώς και η εμφάνιση των πρώτων σημείων της γήρανσης του προσώπου.

Σταδιακά αρχίζουν να εμφανίζονται οι σακούλες των κάτω-άνω βλεφάρων, το άδειασμα της περιοχής των κάτω βλεφάρων, μαύροι κύκλοι, έντονη διαγραφή των ρινοπαρειακών και των ρινοχειλικών γραμμών.

Γενικά το πρόσωπο αρχίζει να παρουσιάζει μια πτωτική-κουρασμένη εικόνα χωρίς τη σφριγηλότητα και την καθαρότητα που είχε σε νεανική ηλικία.

Αυτό είναι και το οριακό σημείο όπου η μέθοδος της ΒΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗΣ-BIOREPAIR όταν εφαρμόζεται έγκαιρα μπορεί να επιβραδύνει τη βιολογική διαδικασίες της γήρανσης του μέσου προσώπου με αποτελέσματα που είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Τι είναι η βιοανάπλαση;

Η Βιοανάπλαση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας σαν δομικά στοιχεία τα βλαστοκύτταρα του ίδιου του οργανισμού και τους αυξητικούα παράγοντες (Growth Factors) απο τον ίδιο μας τον οργανισμό καθώς και τα πιο εξελιγμένα Lasers για την ανάπλαση του δέρματος (Fraxel-Nd:YAG).

Τί είναι τα βλαστοκύτταρα;

Τα βλαστοκύτταρα είναι τα αρχέγονα κύτταρα του οργανισμού μας που μετά απο κατάλληλη διαδιακασία ενεργοποίησης τους μπορούν να προκαλούν αναγέννηση-ανάπλαση των κυττάτων μιας περιοχής του οργανισμού.

Που βρίσκονται τα βλαστοκύτταρα;

Τα βλαστοκύτταρα βρίσκονατι σε όλους τους ιστούς του οργανισμού μας, όμως η πλουσιότερη πηγή βλαστοκυττάρων είναι ο λιπώδης ιστό (λίπος).

Πως λαμβάνονται τα βλαστοκύταρα;

Τα βλαστοκύτταρα λαμβάνονται απο ένα τμήμα λιπώδες ιστού με τη βοήθεια μικροσκοπικής κάνουλας απο την κοιλιά ή τους μηρούς.

Η όλη διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη (τοπική αναισθησία).

Τι είναι οι αυξητικοί παράγοντες (Growth factors);

Οι αυξητικοί παράγοντες (Growth Factors) είναι πρωτεινικά μόρια (ουσίες) που βρίσκονται στο αίμα μας. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η αναδόμηση και η έντονη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστινής κατεστραμμένων-βιολογικά γηρασμενών ιστών.

Η απομόνωση των αυξητικών παραγόντων γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά απο τον ίδιο μας τον οργανισμό με μια απλή φλεβοκέντηση και ενεργοποίηση αυτών μέσα απο ειδική επεξεργασία.

Εν συνεχεία γίνεται εφαρμογή των αυξητικών παραγόντων με τη μορφή μικροεγχύσεων σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό καθώς και ανάπλαση γηραμένων σημείων του σώματος όπως τα χέρια.

Με ποιο μηχανισμό η θεραπεία της βιοανάπλασης-Biorepair προκαλέι αντιγήρανση-ανάπλαση;

Τα βλαστοκύτταρα που απομονώνονται απο το λίπος, καθώς και οι αυξητικοί παράγοντες έχουν την ικανότητα να προκαλούν μια εντυπωσιακή αναγέννηση και αναδόμηση της περιοχής όπου εκχύονται.

Συγχρόνως η προσθήκη λίπους σχεδός σε όλο το πρόσωπο έχει σαν αποτέλεσμα την ογκομετρική μεγιστοποίηση του κεντρικού οβάλ του προσώπου.

Λόγω του ότι τα λιποκύτταρα που εκχύονται προέρχονται απο τον ίδιο μας τον οργανισμό, ενσωματώνονται και αναπτυσσόνται όπως και τα άλλα κύτταρα.

Έτσι το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της γήρανσης του προσώπου που είναι η απώλεια λίπους, όγκου, κολλαγόνου και ελαστίνης κυρίως στο μέσω πρόσωπο (κεντρικό οβάλ) αποκαθίσταται.

Έτσι πέραν απο την ογκομετρική βελτίωση του χαλαρού και γηρασμένου προσώπου η μέθοδος της βιοανάπλασης προσφέρει ζωντάνια, φρεσκάδα και λάμψη χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη παρέμβασης.

Τι άλλο περιλαμβάνει η θεραπεία της Βιοανάπλασης-Biorepair;

H θεραπεία της βιοανάπλασης πέρα απο τη χρήση βλαστοκυττάρων, λίπους και αυξητικών παραγόντων περιλαμβάνει μια σειρά απο θεραπείες με τα πιο εξελιγμένα laser ανάπλασης (Fraxel-Nd:YAG) καθώς και μια σειρά peeling.

Όλα αυτά μαζί προκαλούν μια εντυπωσιακή βελτίωση της ύφης και της όψης του δέρματος.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της βιοανάπλασης;

Τα αποτελέματα της μέθοδου της βιοανάπλασης διαρκούν για πολύ μέγαλο χρονικό διάστημα (χρόνια) αφού η ογκομετρική βελτίωση του προσώπου βασίζεται σε ζωντανά κύτταρα του ίδιου μας του οργανισμού.

Με ποιες άλλες μεθόδους της πλαστικής χειρουργικής συνδυάζεται η θεραπεία της βιοανάπλασης;

Σε ασθενείς με έντονα προβλήματα χαλάρωσης του προσώπου-λαιμού που είναι υποψήφιοι για Face Lift ή Star Lift ή συνδυαστική θεραπεία (χειρουργική-βιοανάπλαση) προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Σε ποιες άλλες περιοχές του σώματοςμεφαρμόζεται η μέθοδος της βιοανάπλασης;

Η μέθοδος της βιοανάπλασης προκαλεί αναδόμηση των γηρασμένων χεριών απομακρύνοντας τις κηλίδες, πανάδες, δυσχρωμίες και βελτιώνοντας τον όγκο και την υφή του δέρματος των χεριών.

Ποιες είναι οι παρενέργειες της μεθόδου της βιοανάπλασης;

Επειδή η μέθοδος της βιοανάπλασης χρησιμοποιεί υλικά από τον ίδιο μας τον οργανισμό και όχι υλικά ξένα προς τον οργανισμό για το λόγο είναι ασφαλής χωρίς παρενέργειες.

Πόσος χρόνος απαιτείτε για την ολοκλήρωση της θεραπείας;

Σε πρόσωπο με έντονο πρόβλημα γήρανσης, η θεραπεία ολοκληρώνεται μέσα σε χρονικό διάστημα έξι (6)μηνών.

Αντίθετα για πρόληψη της πρόωρης γήρανσης η θεραπεία ολοκληρώνεται μέσα σε διάστημα τριών (3)μηνών.

Εμφανίσεις: 5421

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web:

Newsletter

Όροι και Προϋποθέσεις