Πρόκειται για μια επέμβαση που αφορά ασθενείς μετά από μεγάλη απώλεια βάρους.

Η συγκεκριμένη επέμβαση διορθώνει en block όλο το κατώτερο τμήμα του σώματος και αφορά τη διόρθωση της περίσσειας στη κοιλιακή χώρα, την περίσσεια στα πλάγια του κορμού καθώς και στο οπίσθιο τμήμα του κορμού.

Επίσης στην ίδια επέμβαση διορθώνεται η χαλάρωση και η πτώση των γλουτών. Πρόκειται δηλαδή για μια επέμβαση η οποία διορθώνει δραματικά όλο το τμήμα του σώματος από το πλευρικό τόξο μέχρι τη μεσότητα των μηρών.

Είμαι υποψήφιος για Lower Body Lift;

Η επέμβαση αφορά ασθενείς με μεγάλη απώλεια βάρους ασθενείς με χαλάρωση περιμετρικά γύρω από την κοιλιακή χώρα καθώς και στα κάτω  άκρα (μηροί-γλουτοί).

Οι ασθενείς που πρόκειται να υποβληθούν στην επέμβαση αυτή  θα πρέπει:

 

Η επέμβαση Lower Body Lift

Το Lower Body Lift αφορά την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος γύρω από την κοιλιακή χώρα (κοιλιοπλαστική) καθώς και από τα πλάγια του κορμού και στην οπίσθια επιφάνεια μέχρι την μέση γραμμή της σπονδυλικής στήλης στο ύψος του κόκκυγα (ουρά) . Συγχρόνως με την αφαίρεση του χαλαρωμένου δέρματος περιμετρικά εκτελείτε και  λιποαναρρόφηση στου μηρούς και στους γλουτούς για μεγιστοποίηση του αισθητικού αποτελέσματος.

Το  Lower Body Lift σας απαλλάσσει από:

Η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στον Dr Κρέτση θα ενημερωθείτε για το αν είστε υποψήφιοι για Lower Body Lift.

Ο Dr Κρέτσης θα εκτιμήσει το μέγεθος της χαλάρωσης του κορμού και των κάτω άκρων και θα προτείνει για εσάς μετά από λήψη φωτογραφιών που θα απεικονίζουν την ανατομική δυσμορφία, την επέμβαση ή το συνδυασμό των επεμβάσεων για τη μεγιστοποίηση του αισθητικού αποτελέσματος .

Συγχρόνως θα ενημερωθεί πλήρως για το Ιατρικό Ιστορικό σας. Φεύγοντας από το Ιατρείο του Dr Κρέτση θα έχετε λύσει όλε τις απορίες σας για τη συγκεκριμένη επέμβαση.

Που γίνονται οι τομές στο Lower Body Lift;

Στο Lower Body Lift υπάρχει μια εγχειρητική τομή η οποία κρύβεται άριστα μέσα στο εσώρουχο ή στο μαγιό.

Προετοιμασία για το χειρουργείο

Πριν την επέμβαση /ή τις επεμβάσεις που έχετε συμφωνήσει πραγματοποιείται ένας λεπτομερής, αιματολογικός, ακτινογραφικός, καθώς και καρδιογραφικός έλεγχος.

Το κάπνισμα θα πρέπει να διακόπτετε καθώς και σκευάσματα ασπιρίνης, αντιφλεγμονώδη καθώς και συμπληρώματα διατροφής, βιταμινών.

Όλα τα παραπάνω επιδρούν στον πηκτικό μηχανισμό του αίματος και μπορεί να προκαλέσουν αιμορραγία.

Ποιες είναι οι επιπλοκές του Lower Body Lift;

Οι επιπλοκές που μπορούν να προκύψουν μετά από μια επέμβαση Lower Body Lift  μπορεί να είναι:

Ποιου είδους αναισθησία χρειάζομαι στη συγκεκριμένη επέμβαση;

Η συγκεκριμένη επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία (Απαγορεύεται σε τέτοιου είδους επέμβαση να πραγματοποιηθεί ο συνδυασμός μέθης και τοπικής αναισθησίας).

Η επέμβαση Lower Body Lift

Μετά τον πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο ο/η ασθενής υποβάλλεται στην επέμβαση ή στο συνδυασμό των επεμβάσεων που έχει υποδειχθεί από τον Dr Κρέτση.

Οι επεμβάσεις αυτές απαιτούν γενική αναισθησία και διαρκούν περίπου 5-6 ώρες.

Είναι πολύ μεγάλη η περίσσεια δέρματος που πρέπει να αφαιρεθεί και να συραφτεί στη συνέχεια αι αυτός είναι ο λόγος που διαρκούν αρκετά.

Ο/Η ασθενής μεταφέρεται στο δωμάτιο και κινητοποιείται την επόμενη ημέρα. Η παραμονή του στο Νοσοκομείο εξαρτάται από το είδος της επέμβασης που έχει πραγματοποιηθεί και είναι από 1-3 ημέρες.

Ο ασθενής εξέρχεται με σαφής οδηγίες για την επόμενη μετεγχειρητική περίοδο.

Η ανάρρωση μετά από επέμβαση Lower Body Lift

Ο ασθενής μετά την έξοδο από το Νοσοκομείο μπορεί να κινητοποιηθεί κανονικά και εξυπηρετεί τις καθημερινές του ανάγκες στην αρχή για λίγες μέρες μέσα στο σπίτι.

Συνήθως η επιστροφή στην εργασία είναι μετά από 15 ημέρες διότι σε πολλές περιπτώσεις πραγματοποιούνται συνδυαστικές επεμβάσεις.

Κατά τις πρώτες 5 ημέρες αποφύγετε την έντονη κόπωση καθώς και την οδήγηση για 12-15 ημέρες. Τα ράμματα δεν αφαιρούνται είναι απορροφήσιμα.

Είναι επώδυνη η επέμβαση του Lower Body Lift;

Οι ασθενείς από την επόμενη μέρα αυτό που νιώθουν είναι μια αίσθηση τάσης και τεντώματος στην κοιλιά στα πλάγια του κορμού και τα πόδια. Επίσης έχουν κατά μήκος της τομής περιμετρικά εμφανίζουν μια ενόχληση.

Η χρήση όμως ειδικών παυσίπονων καθώς και η ειδική ζώνη μέσης βοηθά τον ασθενή από τη 2η κιόλας μέρα να νιώθει πολύ καλά.

Συμπερασματικά

Το Lower Body Lift  αποτελεί μια μοντέρνα εγχειρητική τεχνική που ο Dr Κρέτσης χρησιμοποιεί για να επιτύχει με μια και μόνο επέμβαση μια τεράστια και δραματική αλλαγή στο περίγραμμα του κορμού και των κάτω άκρων.

Πριν και Μετά | Lower Body Lift

View the embedded image gallery online at:
https://www.vk-plasticsurgery.com/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/lower-body-lift?tmpl=component&print=1#sigProId85e991a495

Εμφανίσεις: 10140