Αφορούν τους ασθενείς οι οποίοι είτε χειρουργικά (γαστρικό by pass, sleeve,δακτύλιος) είτε μέσω δίαιτας έχουν απωλέσει το μεγαλύτερο τμήμα του βάρους τους και είναι σταθεροποιημένοι τουλάχιστον ένα χρόνο.

Η τόσο μεγάλη απώλεια βάρους προκαλεί δραματικές αλλαγές στο πρόσωπο-λαιμό, κορμό και κάτω άκρα σε ότι αφορά τη χαλάρωση και την πτώση των ιστών.

Όλοι οι ασθενής μετά από μεγάλη απώλεια βάρους είναι υποψήφιοι για μια ή περισσότερες επεμβάσεις που αφορούν το πρόσωπο (Face Lift- Neck Lift), τον κορμό (ανόρθωση μαστών, βραχιονοπλαστική, κοιλιοπλαστική, ανόρθωση μηρών, ανόρθωση γλουτών, ανόρθωση του κατώτερου σώματος (Lower Body Lift) ανόρθωση κορμού (Body Lift, Belt Lipectomy).

Οι ασθενής  αυτοί υποβάλλονται συνήθως σε συνδυαστικές επεμβάσεις μετά απο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι ώστε το αποτέλεσμα να αφορά το σύνολο του σώματος και όχι μόνο μεμονωμένες περιοχές.

Είμαι η/ο κατάλληλος υποψήφιος για επέμβαση μετά από μεγάλη απώλεια βάρους;

Οι υποψήφιες/οι για επέμβαση μετά από μεγάλη απώλεια βάρους είναι οι ασθενείς οι οποίοι μετά την απώλεια των κιλών τους παρουσιάζουν:

  • Εκτεταμένη χαλάρωση στο πρόσωπο-λαιμό
  • Εκτεταμένη χαλάρωση βραχιόνων
  • Εκτεταμένη χαλάρωση κοιλιάς-κορμού – εφηβαίου
  • Εκτεταμένη χαλάρωση μηρών και γλουτών
Εμφανίσεις: 7742

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: