photogallery.png  PHOTO GALLERY

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
από τις επεμβάσεις
more_grey.png

 

 

Αφορούν τους ασθενείς οι οποίοι είτε χειρουργικά (γαστρικό by pass, sleeve,δακτύλιος) είτε μέσω δίαιτας έχουν απωλέσει το μεγαλύτερο τμήμα του βάρους τους και είναι σταθεροποιημένοι τουλάχιστον ένα χρόνο.

Η τόσο μεγάλη απώλεια βάρους προκαλεί δραματικές αλλαγές στο πρόσωπο-λαιμό, κορμό και κάτω άκρα σε ότι αφορά τη χαλάρωση και την πτώση των ιστών.

Όλοι οι ασθενής μετά από μεγάλη απώλεια βάρους είναι υποψήφιοι για μια ή περισσότερες επεμβάσεις που αφορούν το πρόσωπο (Face Lift- Neck Lift), τον κορμό (ανόρθωση μαστών, βραχιονοπλαστική, κοιλιοπλαστική, ανόρθωση μηρών, ανόρθωση γλουτών, ανόρθωση του κατώτερου σώματος (Lower Body Lift) ανόρθωση κορμού (Body Lift, Belt Lipectomy).

Οι ασθενής  αυτοί υποβάλλονται συνήθως σε συνδυαστικές επεμβάσεις μετά απο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι ώστε το αποτέλεσμα να αφορά το σύνολο του σώματος και όχι μόνο μεμονωμένες περιοχές.

Είμαι η/ο κατάλληλος υποψήφιος για επέμβαση μετά από μεγάλη απώλεια βάρους;

Οι υποψήφιες/οι για επέμβαση μετά από μεγάλη απώλεια βάρους είναι οι ασθενείς οι οποίοι μετά την απώλεια των κιλών τους παρουσιάζουν:

  • Εκτεταμένη χαλάρωση στο πρόσωπο-λαιμό
  • Εκτεταμένη χαλάρωση βραχιόνων
  • Εκτεταμένη χαλάρωση κοιλιάς-κορμού – εφηβαίου
  • Εκτεταμένη χαλάρωση μηρών και γλουτών

Η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στον Dr Κρέτσης θα εκτιμηθεί η ποιότητα και η ποσότητα του χαλαρωμένου δέρματος σε κάθε ανατομική περιοχή.

Εν συνεχεία ο Dr Κρέτσης θα ενημερωθεί λεπτομερώς για το Ιατρικό Ιστορικό (χ/ο ,επέμβαση, φάρμακα) μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση καθώς και με την λήψη φωτογραφικών ο Dr Κρέτσης θα σας προτείνει την ιδανική λύση και τον ιδανικό συνδυασμό επεμβάσεων που πρέπει να υποβληθείτε για να απαλαχθείτε μια για πάντα από τη χαλάρωση της περίσσειας του δέρματος έτσι ώστε να αποκτήσετε το σώμα το οποίο ονειρεύεστε.

Προετοιμασία για το χειρουργείο

Πριν την επέμβαση/ή τις επεμβάσεις που έχετε συμφωνήσει πρέπει να πραγματοποιηθεί ένας λεπτομερής, αιματολογικός, ακτινογραφικός, καθώς και καρδιολογικός έλεγχος.

Το κάπνισμα θα πρέπει να διακόπτετε καθώς και σκευάσματα ασπιρίνης, αντιφλεγμονώδη καθώς και συμπληρώματα διατροφής, βιταμινών.

Όλα τα παραπάνω επιδρούν στον πηκτικό μηχανισμό του αίματος και μπορεί να προκαλέσουν αιμορραγία.

Που γίνονται οι τομές στις επεμβάσεις μετά από μεγάλη απώλεια βάρους;

Η θέση των εγχειρητικών τομών για τις επεμβάσεις μετά από μεγάλη απώλεια βάρους εξαρτώνται απο την επέμβαση ή τον συνδυασμό των επεμβάσεων που θα χρειαστείτε.

Είτε αυτές αφορούν το πρόσωπο (Face Lift- Neck Lift).

Είτε αφορούν στο στήθος (Ανόρθωση –Μειωτική μαστού).

Είτε αφορούν τα άνω άκρα (βραχιονοπλαστική).

Είτε τον κορμό (κοιλιοπλαστική, Body Lift (ανόρθωση κορμού), ανόρθωση μηρών (Thigh Lift).

Ανόρθωση γλουτών(Buttocks lift).

Ανόρθωση του κατώτερου μέρους του σώματος (Lower  Body Lift).

Πόσες επεμβάσεις απαιτούνται μετά από μεγάλη απώλεια βάρους;

  • Εξαρτάται από τα πόσα κιλά έχετε απολέσει.
  • Τον οστικό σκελετό  του προσώπου και του κορμού.
  • Καθώς και τον σωματότυπο  των κάτω άκρων.

Η συνήθης πρακτική είναι κυρίως για πολύ μεγάλες χαλαρώσεις (απαιτούνται συνήθως 2 επεμβάσεις που αφορούν την κοιλιά τον κορμό και τα κάτω άκρα).

Εν συνεχεία μετά από 6-8 μήνες εκτελείτε επέμβαση που αφορά το στήθος και τους βραχίονες.

Στο πρόσωπο και στο λαιμό συνήθως επεμβαίνουμε στην τελευταία φάση του εγχειρητικού πλάνου.

Η επέμβαση

Μετά τον πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο ο/η ασθενής υποβάλλεται στην επέμβαση ή στο συνδυασμό των δύο επεμβάσεων που έχει υποδειχθεί από τον Dr Κρέτση.

Οι επεμβάσεις αυτές απαιτούν γενική αναισθησία και διαρκούν περίπου 5-6 ώρες.

Είναι πολύ μεγάλη η περίσσεια δέρματος που πρέπει να αφαιρεθεί και να συραφθεί στη συνέχεια και αυτός είναι και ο λόγος που διαρκούν αρκετά.

Ο/Η ασθενής μεταφέρεται στο δωμάτιο και κινητοποιείται την επόμενη ημέρα. Η παραμονή του στο Nοσοκομείο εξαρτάται από το είδος της επέμβασης που έχει πραγματοποιηθεί και είναι από 1-3 ημέρες.

Ο ασθενής εξέρχεται με σαφής οδηγίες για την επόμενη μετεγχειρητική περίοδο.

Η ανάρρωση

Ο ασθενής μετά την έξοδο από το Νοσοκομείο μπορεί να κινητοποιηθεί κανονικά, εξυπηρετεί τις καθημερινές του ανάγκες στην αρχή για λίγες μέρες μέσα στο σπίτι.

Συνήθως η επιστροφή στην εργασία είναι μετά από 15 ημέρες κυρίως διότι σε πολλές περιπτώσεις πραγματοποιούνται συνδυαστικές επεμβάσεις.

Κατά τις πρώτες 5 ημέρες αποφύγετε την έντονη κόπωση καθώς και την οδήγηση για 12-15 ημέρες. Τα ράμματα δεν αφαιρούνται είναι απορροφήσιμα.

Συμπερασματικά

Σε ασθενείς μετά από μεγάλη απώλεια βάρους ο Dr Κρέτσης θα προτείνει τον ιδανικό συνδυασμό επεμβάσεων για την επίτευξη της μέγιστης βελτίωσης της κάθε περιοχής.

Ο Dr Κρέτσης μέσα από εξατομικευμένη προσέγγιση και μέσα από τη μεγάλη εμπειρία του καθώς και τη λεπτομερή εγχειρητική τεχνική του θα σας απαλλάξει μια για πάντα από την προβληματική χαλάρωση του δέρματος σας και θα σας δώσει το περίγραμμα που ονειρεύεστε.

Πριν και Μετά | Επεμβάσεις μετά από μεγάλη απώλεια βάρους

Εμφανίσεις: 5199

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web:

Newsletter

Όροι και Προϋποθέσεις