photogallery.png  PHOTO GALLERY

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
από τις επεμβάσεις
more_grey.png

 

 

Πρόκειται για μια επέμβαση η οποία αφαιρεί την περίσσεια δέρματος και λίπους από την περιοχή του βραχίονα σχηματίζοντας μια λεπτή και νεανική σιλουέτα του βραχίονα.

Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα στην περιοχή του βραχίονα χάνει την ελαστικότητα του με αποτέλεσμα να αυξάνει η χαλαρότητα χάνοντας αυτή τη συμπαγή–στέρεα δομή του βραχίονα κατά τη νεανική ηλικία.

Είμαι η κατάλληλη υποψήφια για τη βραχιονοπλαστική;

Γυναίκες με ένα από τα παρακάτω είναι υποψήφιες για βραχιονοπλαστική:

  1. Γυναίκες με περίσσεια δέρματος στο βραχίονα και τη μασχάλη.
  2. Γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια βάρους.
  3. Γυναίκες με εντοπισμένη περίσσεια λίπους στην περιοχή του βραχίονα.

 

Που γίνονται οι τομές στη βραχιονοπλαστική;

Εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως οι υποψήφιες για βραχιονοπλαστική ανήκουν σε 3 κατηγορίες:

1η = Γυναίκες με περίσσεια λίπους και μικρή χαλάρωση του δέρματος. Σε αυτή την περίπτωση δε γίνονται καθόλου τομές. Η περίσσεια λίπους αφαιρείται μέσω λιποαναρρόφησης με μια ειδική συσκευή υπερήχων (vaser) το οποίο βοηθά και στην πρώιμη σύσπαση και μη χαλάρωσης του δέρματος του βραχίονα.

2η = Γυναίκες με μικρή χαλάρωση δέρματος και περίσσεια λίπους στο βραχίονα. Στην περίπτωση αυτή γίνεται συνδυασμός λιποαναρρόφησης (vaser) και μιας μικρής τομής που κρύβεται στη μασχάλη για τη μικρή περίσσεια του δέρματος.

3η = Γυναίκες με εκτεταμένη χαλάρωση δέρματος. Στην περίπτωση αυτή η αφαίρεση του χαλαρού και πεσμένου δέρματος γίνεται με μια τομή στο εσωτερικό τμήμα του βραχίονα. Μέσω της τομής αυτής αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λιπώδους ιστού σχηματίζοντας ένα πιο νεανικό και σφικτό μπράτσο. Η ουλή μετά από καιρό ξεφτίζει και μετά από λίγο καιρό με τη χρήση ειδικών αλοιφών και φύλλων σιλικόνης απαλύνονται σε τέτοιο βαθμό που δεν αποτελεί πρόβλημα.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;

Κατηγορηματικά ΝΑΙ.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και μέσα από μια ισορροπημένη δίαιτα και γυμναστική διαρκεί για πάρα πολλά χρόνια (Δεκαετίες)

Η επέμβαση βραχιονοπλαστικής συνδιάζεται με άλλες επεμβάσεις;

Η συγκεκριμένη επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη επέμβαση αφορά το σώμα για ακόμη πιο θεαματικά  αποτελέσματα.

Πριν το χειρουργείο

Συνίσταται διακοπή καπνίσματος καθώς και αποφυγή λήψης ασπιρίνης, αντιφλεγμονωδών καθώς και συμπληρώματα διατροφής και βιταμινούχα συμπληρώματα διότι διαταράσουν την πήξη του αίματος και προκαλούν αιμορραγία.

Πλήρως αιματολογικός έλεγχος, Ακτινογραφικός και Καρδιογραφικός έλεγχος προηγούνται της επέμβασης.

Επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό Dr Κρέτση

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα εκτιμηθεί η περίσσεια του χαλαρού δέρματος ή η ύπαρξη ή όχι ραγάδων καθώς και η περίσσεια λιπώδους ιστού.

Θα εξεταστεί για το σε ποιά από τις 3 κατηγορίες επέμβασης είναι υποψήφια, επίσης ο Dr Κρέτσης  θα πληροφορηθεί για το Ιατρικό Ιστορικό, φάρμακα που παίρνει, τυχόν αλλεργίες καθώς και το αν προγραμματίζεται κάποια άλλη επέμβαση ή αν σκοπεύετε να μείνετε έγκυος ή όχι.

Πλεονεκτήματα της βραχιονοπλαστικής

Αφαιρεί μια για πάντα τη χαλάρωση του δέρματος με αποτέλεσμα τη μείωση της διαμέτρου του βραχίονα.

Αύξηση της αυτοπεποίθησης και της εικόνας μας.

Επιπλοκές βραχιονοπλαστικής

Αν και είναι πολύ σπάνιες αυτές μπορεί να είναι αιμάτωμα, επιμόλυνση, υπερτροφικές ουλές καθώς και ελαφρύ οίδημα στα άνω άκρα που υποχωρεί με την πάροδο των εβδομάδων.

Η επέμβαση

Η επέμβαση πραγματοποιείται αναλόγως το μέγεθος του προβλήματος με τοπική αναισθησία και νευρολήπτο αναισθησία (μέθη) ή γενική αναισθησία.

Μετά το τέλος του χειρουργείου ο ασθενής εξέρχεται από το Νοσοκομείο μετά από 3-4 ώρες χωρίς την ύπαρξη παροχετεύσεων μόνο με μια ελαφρά περίδεση.

Η ανάρρωση μετά από την επέμβαση της βραχιονοπλαστικής

Από την επόμενη κιόλας ημέρα η ασθενής μπορεί να εξυπηρετηθεί στην καθημερινότητα της. Υπάρχει ένα ελαφρύ οίδημα το οποίο υποχωρεί σε 10-15 ημέρες.

Για 2 εβδομάδες καλό θα είναι οι ασθενείς να μην σηκώνουν βάρη και να μην κουράζουν πολύ να τα άνω άκρα τους. Επιστροφή στη δουλειά τους μετά από 3-4 ημέρες και η οδήγηση επιτρέπεται μετά από 7-10 ημέρες.

Τα ράμματα δεν αφαιρούνται καθώς απορροφώνται μόνα τους.

Μετά από 2 εβδομάδες συστείνετε η χρήση ειδικών αλοιφών και φύλλων σιλικόνης για καλύτερη ποιότητα των ουλών.

Συμπερασματικά

Η επέμβαση της βραχιονοπλαστικής είναι μια επέμβαση που διορθώνει αποτελεσματικά τη χαλάρωση και την πτώση του βραχίονα χαρίζοντας ένα σφριγηλό νεανικό μπράτσο.

Στο Vk Institute of Aesthetic and Plastic Surgery χρησιμοποιούμε ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση επιλέγουμε την πιο κατάλληλη μέθοδο και τεχνική για ένα φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Πριν και Μετά | Βραχιονοπλαστική

Εμφανίσεις: 10337

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web:

Newsletter

Όροι και Προϋποθέσεις