Η χαλάρωση στην έσω επιφάνεια των μηρών είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα σε άτομα (γυναίκα-άνδρα) τα οποία έχουν υποστεί μεγάλη απώλεια βάρους καθώς και στις γυναίκες μετά την ηλικία των 50 ετών.

Πρόκειται για μια αισθητική δυσμορφία της συγκεκριμένης περιοχής η οποία με τον καιρό έχει την τάση να χειροτερεύει.

Η συγκεκριμένη ανατομική περιοχή περιέχει αυξημένη ποσότητα λίπους και το δέρμα στην έσω επιφάνεια είναι λεπτότερο με μικρότερη ποσότητα κολαγόνου και αυτός είναι και ο λόγος που η εσωτερική περιοχή των μηρών χαλαρώνει εύκολα μετά από κάποια ηλικία και κανένα είδος γυμναστικής ή διατροφής δεν μπορεί να τη βελτιώσει.

Η επέμβαση της ανόρθωσης των μηρών είναι η μοναδική τεχνική η οποία σας απαλλάσσει από το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα στην έσω επιφάνεια των μηρών.

Ο Dr Kρέτσης  μέσω της μοντέρνας εγχειρητικής τεχνικής που χρησιμοποιεί εξαφανίζει τη χαλάρωση στο έσω τμήμα των μηρών κρύβοντας τις ουλές μέσα στο εσωτερικό του μαγιό χωρίς αυτές να είναι εμφανείς.

Είμαι κατάλληλη υποψήφια για ανόρθωση μηρών;

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την επέμβαση αυτή είναι:

  • Άτομα τα οποία έχουν υποστεί μεγάλη απώλεια βάρους (δίαιτα-χειρουργική επέμβαση)
  • Γυναίκες με χαλάρωση και ραγάδες στην έσω επιφάνεια των μηρών και ασθενείς μετά απο αποτυχημένη επέμβαση.

 

Εμφανίσεις: 16198

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: