photogallery.png  PHOTO GALLERY

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
από τις επεμβάσεις
more_grey.png

 

 

Η επέμβαση αυτή αφορά ασθενείς που η κύρια αισθητική τους δυσμορφία αφορά το μέγεθος, το σχήμα καθώς και την απόσταση των αυτιών τους από το τριχωτό της κεφαλής.

Στην Ιατρική ορολογία αναφέρονται ως αφεστώτα ώτα δηλαδή πεταχτά αυτιά. Πρόκειται για μια συγγενή αισθητική δυσμορφία κατά την οποία κάποιο τμήμα του αυτιού δεν αναπτύσσεται σωστά και κάποια αλλά τμήματα μπορεί να αναπτύσσονται υπερβολικά, (κόγχη) έτσι ώστε το αυτί να μην έχει το φυσιολογικό σχήμα, μέγεθος, καθώς και την απόσταση από το τριχωτό της κεφαλής.

Πρόκειται για μια επέμβαση που διορθώνει μόνιμα το πρόβλημα της συγκεκριμένης αισθητικής δυσμορφίας.

Είμαι ο/η κατάλληλος υποψήφιος για Ωτοπλαστική;

Υποψήφιοι για ωτοπλαστική είναι οι ασθενείς με:

  • πεταχτά αυτιά
  • μεγάλα αυτιά
  • διαταραχές στο φυσιολογικό σχήμα των αυτιών
  • ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση ωτοπλαστικής και δεν είναι ευχαριστημένοι.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για την επέμβαση της ωτοπλαστικής;

Η κατάλληλη ηλικία για την επέμβαση ωτοπλαστικής είναι πριν το παιδί πάει στο σχολείο. Καθώς στην ηλικία των 5-6 ετών έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του αυτιού. Μια επέμβαση πριν το σχολείο διορθώνει το πρόβλημα οριστικά και απαλλάσσει το παιδί από μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα.

Η επίσκεψη στον Πλαστικό Χειρουργό Dr Κρέτση

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στον Dr Κρέτση θα ενημερωθείται πλήρως για την αιτιολογία και το μέγεθος του προβλήματος.

Μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση ο Dr Κρέτσης θα σας προτείνει την καλύτερη εγχειρητική μέθοδο για φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Μέσα από φωτογραφικό υλικό θα ενημερωθείτε για την αιτιολογία του προβλήματος και θα αναχωρήσετε από το Ιατρείο του Dr Κρέτση έχοντας λύσει όλες σας τις απορίες και έχοντας κατασταλάξει στο τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε εσείς ή το παιδί σας θα λύσει οριστικά μια για πάντα το πρόβλημα των πεταχτών αυτιών.

Πως γίνεται η επέμβαση;

Η επέμβαση συνήθως εκτελείτε με ένα συνδυασμό νευρολήπτο αναισθησία (μέθη) και τοπικής αναισθησίας.

Μέσω μιας μικρής τομής στο πίσω μέρος του αυτιού διορθώνεται η ανατομική ανωμαλία του αυτιού και επιτυγχάνεται ένα όμορφο, φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Πριν την επέμβαση

Συνίσταται η διακοπή του καπνίσματος καθώς και η διακοπή οποιουδήποτε φαρμάκου μπορεί να επηρεάσει την πήξη του αίματος, όπως ασπιρίνη, μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα καθώς και συμπληρώματα διατροφής που λαμβάνονται προληπτικά.

Επίσης λεπτομερής αιματολογικός, ακτινολογικός, καρδιογραφικός έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί πριν την επέμβαση.

Η μερα του Χειρουργίου

Η επέμβαση πραγματοποιείται στο αναγνωρισμένο Νοσοκομείο Metropolitan. Η επέμβαση πραγματοποιείται με συνδυασμό νευρολήπτο αναισθησία (μέθη) και τοπικής αναισθησίας. Μετά το τέλος της επέμβασης ο/η ασθενής παίρνει εξιτήριο μετά την παρέλευση 2-3 ωρών με συγκεκριμένες μετεγχειρητικές οδηγίες.

Η Ανάρρωση μετά την Ωτοπλαστική

Ο/Η ασθενής μετά την έξοδο του από το Νοσοκομείο φοράει μια ελαστική κορδέλα γύρω από τα αυτιά. Αυτό τον προφυλάσσει από ένα τυχαίο τραυματισμό στην περιοχή των αυτιών.

Ο/Η ασθενής από την επόμενη μέρα μπορεί να λουστεί και να εξυπηρετηθεί στις καθημερινές του δραστηριότητες. Για 10-15 μέρες υπάρχει ένα ελαφρύ οίδημα το οποίο υποχωρεί σταδιακά και μια υπαισθησία (μούδιασμα) στα αυτιά και η οποία επανέρχεται στο 100% μετά από 20-30 ημέρες.

Ο/Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του μετά από 2-3 ημέρες και πλήρης δραστηριότητα (γυμναστήριο, κολύμπι) μετά από 20-25 ημέρες.

Τα ράμματα δεν αφαιρούνται καθώς πέφτουν μόνα τους.

Ο/Η ασθενής φοράει την ειδική κορδέλα για διάστημα 5-6 ημερών καθημερινά και μετά για 15-20 ημέρες μόνο στον ύπνο.

Επιπλοκές μετά την Ωτοπλαστική

Οι επιπλοκές της ωτοπλαστικής είναι πάρα πολύ μικρές, όταν η συγκεκριμένη επέμβαση εκτελείται σωστά από έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό.

Αυτές μπορεί να είναι:

  • αιμάτωμα
  • επιμόλυνση
  • χονδρίτιδα
  • μη σωστή διόρθωση της αισθητικής δυσμορφίας του αυτιού.
  • ή υπερδιόρθωση
  • ή υποτροπή

Συμπερασματικά

Ο Dr Κρέτσης μετά από μια λεπτομερή και εξατομικευμένη προσέγγιση σας δίνει τη δυνατότητα για ένα φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς επιπλοκές χαρίζοντας σας το σχήμα και μέγεθος των αυτιών που ονειρεύεστε.

Πριν καi Μετά | Ωτοπλαστική

Εμφανίσεις: 4549

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web:

Newsletter

Όροι και Προϋποθέσεις