Η ρινοπλαστική αποτελεί ίσως την πιο δύσκολη αισθητική επέμβαση της Πλαστικής Χειρουργικής. Η δυσκολία της έγκειται όχι στο να πραγματοποιηθεί η επέμβαση από κάποιον Πλαστικό Χειρουργό αλλά στο ότι για να θεωρείται η επέμβαση επιτυχημένη θα πρέπει να τηρούνται οι τρείς βασικές αρχές της ρινοπλαστικής.

  1. Η επέμβαση να μην είναι αντιληπτή από τους γύρω μας και η μύτη μας να αποτελεί μια φυσική συνέχεια του υπόλοιπου προσώπου.
  2. Η επέμβαση θα πρέπει να αποκαθιστά συγχρόνως τη λειτουργικότητα της μύτης δηλαδή φυσιολογική αναπνοή και όσφρηση.
  3. Τα αποτελέσματα της επέμβασης να είναι φυσικά, χωρίς να αναγνωρίζεται κανένα ίχνος παρεμβατικότητας πάνω μας και να αντέχουν στο χρόνο.

Η μύτη πέραν της μεγάλης αισθητικής βαρύτητας που έχει ρόλο στο ανθρώπινο πρόσωπο αποτελεί και το μοναδικό λειτουργικό όργανο που αφορά τη σωστή αναπνοή και φυσιολογική όσφρηση. Οποιαδήποτε επέμβαση ρινοπλαστικής θα πρέπει να διορθώνει και τα λειτουργικά προβλήματα της μύτης δηλαδή στην αναπνοή-όσφρηση (λειτουργική ρινοπλαστική).

Η σύγχρονη λειτουργική ρινοπλαστική αφορά την αποκατάσταση τόσο της εξωτερικής όψης της ρινός αλλά και της λειτουργικότητας. Και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά για αυτό θα πρέπει στην ίδια επέμβαση να διορθώνονται όλες οι λειτουργικές ανωμαλίες της μύτης.

 

Πριν και Μετά | Ρινοπλαστική

 

 

Εμφανίσεις: 125449

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: