Αποτελεί ίσως τη δυσκολότερη επέμβαση της ρινοπλαστικής μετά απο αποτυχημένη ρινοπλαστική και μπορεί να αφορά όχι μόνο τις αισθητικές δυσμορφίες της μύτης αλλά κυρίως τη λειτουργικότητα της μύτης (αναπνοή-όσφρηση).

Οι επανεπεμβάσεις της μύτης θα πρέπει να γίνονται μόνο απο πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους Πλαστικούς Χειρουργούς διότι είναι σχεδόν σίγουρο οτι αν ξαναγίνει επέμβαση και αυτή δεν έχει θετικό αποτέλεσμα τότε γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η επόμενη χειρουργική επέμβαση.

Μια αποτυχημένη ρινοπλαστική έχει επηρεάσει κατά πολύ τα δομικά στοιχεία της μύτης (οστά-χόνδροι )και έχει δημιουργήσει εσωτερικά ουλώδη ιστό που ελλατώνει  κατα πολύ ενα θετικό αποτέλεσμα.

Παρολα αυτά στα χέρια του Dr. Κρέτση ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα μιας αποτυχημένης ρινοπλαστικής μπορεί να έχει φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Είναι σχεδόν σίγουρο οτι για να επιλυθούν τα προβλήματα μιας αποτυχημένης ρινοπλαστικής θα χρειαστούν μοσχεύματα, χόνδρου, κροταφικής περιτονίας ή και πλευρών που έχει προκύψει απο την προηγούμενη επέμβαση.

Μόνο η σωστή διάγνωση, η σωστή εγχειρητική τεχνική καθώς και η κατάλληλη χρήση των μοσχευμάτων μπορούν να αποκαταστίσουν την ανατομική δυσμορφία που έχει προκύψει απο μια προηγούμενη αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση διορθώνοντας το πρόβλημα και χαρίζοντας μια φυσική μύτη που να αντέχει στο χρόνο.

Στο Vk Institute of Aesthetic and Plastic Surgery o Dr. Κρέτσης μπορεί να επιδιορθώσει σύνθετα προβλήματα που έχουν προκύψει απο αποτυχημένες επεμβάσεις ρινοπλαστικής χαρίζοντας σας μια φυσική μύτη που να αντέχει στο χρόνο.

Πριν και Μετά | Επανεπέμβαση μετά από αποτυχημένη ρινοπλαστική

Εμφανίσεις: 8213

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: