Η επέμβαση του ενδοσκοπικού (Mid Face Lift) αφορά κυρίως το μέσο τριτημόριο του προσώπου που καθορίζεται  ανατομικά από μια γραμμή που ενώνει την άκρη του φρυδιού μέχρι τη γωνία της κάτω γνάθου αμφοτερόπλευρα. Οι ιστοί του προσώπου που βρίσκονται κεντρικά των γραμμών από αυτήν αφορούν το μέσο πρόσωπο και το οποίο είναι και το πρώτο που επιδέχεται και τις πρώτες επιπτώσεις της γήρανσης.

Συνήθως οι πρώτες αλλαγές σε ένα πρόσωπο αφορούν κυρίως το μέσο πρόσωπο όπου η ρινοπαρειακή ρυτίδα γίνεται πιο βαθιά. Αυξάνεται η χαλάρωση των ιστών στην περιοχή της παρειάς (μάγουλο), καθώς και η περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια (σακούλες, έντονες γραμμές). Γενικά το πρόσωπο φαίνεται πιο κουρασμένο και πιο λυπημένο.

Είμαι η κατάλληλη υποψήφια για ενδοσκοπικό Mid Face Lift;

Η επέμβαση αυτή κυρίως αφορά νέες γυναίκες με πρόωρα σημεία της γήρανσης του μέσου προσώπου όπως:

  • Σακούλες στα κάτω βλέφαρα.
  • Χαλάρωση της περιοχής των κάτω βλεφάρων.
  • Έντονες ρινοπαρειακές ρυτίδες.
  • Γενικευμένη πτώση και χαλάρωση του μέσου προσώπου.

Πριν και Μετά | Ενδοσκοπικό (Mid Face Lift)

Εμφανίσεις: 18586

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: