Η επέμβαση της ενδοσκοπικής ανόρθωσης μετώπου (browlift) αφορά το άνω τριτητομόριο του προσώπου (μέτωπο-πλάγιο τμήμα του έξω κανθού). Το μέτωπο καθώς και το πλάγιο τμήμα των φρυδιών με το πέρασμα του χρόνου χάνουν τη νεανική τους όψη. Βαθιές ρυτίδες κατά μήκος του μετώπου και στο ριζορίνιο σχηματίζονται  ενώ το πλάγιο τμήμα των φρυδιών αρχίζει να πέφτει προσδίδοντας μια κουρασμένη γερασμένη όψη.

Η ενδοσκοπική ανόρθωση του μετώπου αναζωογονεί, βελτιώνοντας τα εμφανή σημάδια του γήρατος του μετώπου και της πτώσης των φρυδιών. Πάρα πολλές φορές γυναίκες και άντρες μέσης ηλικίας θεωρούν την περίσσεια στο άνω έξω τμήμα του άνω βλεφάρου ότι μπορεί να διορθωθεί με την αφαίρεση αυτής της περίσσειας δέρματος στην περιοχή (άνω βλεφαροπλαστική) Αυτό τις περισσότερες φορές είναι μια λάθος αντίληψη και προσέγγιση αφού αυτή η περίσσεια χαλαρού δέρματος δεν είναι τίποτα άλλο παρά η πτώση του άνω προσώπου.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις η επανατοποθέτηση του έξω τμήματος του φρυδιού σε μια πιο νεανική θέση δίνει ένα πιο ξεκούραστο νεανικό βλέμμα.

 

Πριν και Μετά | Brow Lift

Εμφανίσεις: 9968

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: