Γενικά σχετικά με τη βλεφαροπλαστική

Τα βλέφαρα καθώς και η περιοχή γύρω από τα μάτια αποτελούν πρώιμα σημεία γήρανσης του ανθρώπινου προσώπου. Μετά την ηλικία των 30 οι αλλαγές οι οποίες εμφανίζονται σταδιακά είναι η προοδευτική απώλεια όγκου (λίπος) στην περιοχή των κάτω βλεφάρων.

Η προβολή του ενδοκογχικού λίπους (σακούλες) στα κάτω βλέφαρα καθώς και η εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Η όψη αρχίζει να χάνει τη νεανική της εμφάνιση και το κουρασμένο θλιμμένο βλέμμα αποτελεί γεγονός.

Συγχρόνως στο άνω βλέφαρο υπάρχει περίσσεια δέρματος (Δερματοχάλαση) καθώς και η προβολή του λίπους στην άνω έξω γωνία του κάθε άνω βλεφάρου.

Όλες αυτές οι προοδευτικές αλλαγές στην περιοχή των ματιών αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό της αρχόμενης γήρανσης του ανθρώπινου προσώπου οι οποίες συνοδεύονται και από  άλλες αλλαγές στο κεντρικό και περιφερικό οβάλ του προσώπου καθώς και στο λαιμό.

 

 Πριν και Μετά | Βλεφαροπλαστική

Εμφανίσεις: 88678

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: