photogallery.png  PHOTO GALLERY

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
από τις επεμβάσεις
more_grey.png

 

 

Η επέμβαση της ανόρθωσης λαιμού (neck lift) αφορά γυναίκες και άντρες οι οποίοι είτε είναι υποψήφιοι για μια επέμβαση Face Lift που θα συμπεριλαμβάνει και το λαιμό είτε είναι υποψήφιοι μόνο για τη διόρθωση του λαιμού.

Ο λαιμός αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του προσώπου καθώς αποτελεί και τη φυσική του συνέχεια.

Οι αισθητικές δυσμορφίες του λαιμού μπορεί να περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα αισθητικών ανωμαλιών όπως η χαλάρωση του δέρματος του λαιμού, ο σχηματισμός κάθετων πτυχώσεων του λαιμού που οφείλεται κυρίως στο μυ του λαιμού, (το πλάτυσμα) καθώς και της περίσσειας του λίπους στην περιοχή του λαιμού.

Όλες οι παραπάνω δυσμορφίες έχουν σαν αποτέλεσμα το περίγραμμα του λαιμού να μην μοιάζει με το νεανικό πρόσωπο έτσι ώστε να προσδίδει την εικόνα του γερασμένου-κουρασμένου προσώπου.

Είμαι ο/η κατάλληλος υποψήφιος για την επέμβαση του Neck Lift;

Υποψήφια/ες για το Neck Lift είναι οι ασθενείς που

  • είτε πρόκειται να υποβληθούν σε Face Lift
  • άντρες - γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια βάρους
  • άντρες - γυναίκες με χαλάρωση του δέρματος του λαιμού 
  • άντρες - γυναίκες με κάθετες πτυχώσεις στην περιοχή του λαιμού
  • άντρες - γυναίκες με περίσσεια λίπους στην περιοχή του λαιμού
  • άντρες - γυναίκες που είχαν υποβληθεί ήδη σε μια επέμβαση αλλά δεν είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό

Κατά την επίσκεψη σας στον Dr Κρέτση θα εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος, καθώς και η αιτιολογία του. Συγχρόνως ο Dr Κρέτσης θα εξηγήσει αναλυτικά καταρχήν αν είστε η υποψήφια για αυτήν την επέμβαση καθώς και για αν η επέμβαση αυτή μπορεί να συνδυαστεί με άλλες επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Εν συνέχεια ο Dr Κρέτσης θα ενημερωθεί πλήρως για το Ιατρικό Ιστορικό σας καθώς και για τυχόν φάρμακα τα οποία λαμβάνεται. Ο Dr Κρέτσης μέσα από φωτογραφικό υλικό θα σας εξηγήσει ακριβώς που εστιάζεται το πρόβλημα στην περίπτωση σας καθώς και το τι πρέπει να γίνει για να διορθωθεί.

Φεύγοντας από το Ιατρείο του Dr Κρέτση θα είστε 100% ενημερωμένοι για το πρόβλημα καθώς και το είδος της επέμβασης που θα επιλέξει για να έχουν φυσικό μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Πως γίνεται η επέμβαση

Η επέμβαση είτε αποτελεί τη συνέχεια του Face Lift είτε γίνεται μεμονωμένα.
Στις Γυναίκες – Άντρες με μικρή με μέτρια χαλάρωση του λαιμού η επέμβαση γίνεται ενδοσκοπικά.

Μέσω μιας μικρής τομής στο τριχωτό της αυχενικής χώρας και υπό την καθοδήγηση του ενδοσκοπίου συρράπτεται – τεντώνεται ο μύς του λαιμού (πλάτυσμα) και εν συνεχεία  αφαιρείται η μικρή χαλάρωση της περίσσειας του δέρματος. Σε ασθενή με έντονο πρόβλημα χαλάρωσης του λαιμού, σχηματισμός πτυχώσεων, περίσσεια λίπους απαιτούνται περισσότεροι χειρισμοί για τη δημιουργία ενός νεανικού λαιμού με τη γωνία στο κάτω μέρος του λαιμού να είναι 90ο.

Σε αυτή την περίπτωση γίνεται μια τομή πίσω από το αυτί η οποία συνεχίζει στο τριχωτό της αυχενικής χώρας. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί και μια μικρή τομή κάτω από το πηγούνι. Εν συνεχεία αφαιρείται η περίσσεια λίπους, διορθώνονται οι κάθετες πτυχώσεις του λαιμού και αφαιρείται στη συνέχεια η περίσσεια της χαλάρωσης του δέρματος  Η συρραφή της τομής οπισθωτιαία  αφήνει μια ανεπαίσθητη γραμμή μετά από καιρό ούτε καν διακρίνεται.

Πριν την επέμβαση

Συνίσταται η διακοπή καπνίσματος καθώς και η διακοπή οποιουδήποτε φαρμάκου που μπορεί να επηρεάσει την πήξη του αίματος, όπως ασπιρίνη, μη στεροειδή, αντιφλεγμονώδη φάρμακα καθώς και οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής λαμβάνονται προληπτικά.

Επίσης οι γυναίκες θα πρέπει πριν από  την επέμβαση να έχουν βάψει  τα μαλλιά τους  διότι μετά την επέμβαση η βαφή επιτρέπεται 1 μήνα μετά λόγω του μικρού τραύματος στο τριχωτό της κεφαλής.

Η επέμβαση

Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με νευρολήπτο αναισθησία(μέθη) είτε με γενική αναισθησία. Η επέμβαση διαρκεί γύρω στις 2-3 ώρες ανάλογα το μέγεθος του προβλήματος.

Στις εκτεταμένες χαλαρώσεις του λαιμού μερικές φορές οι ασθενείς μπορεί να έχουν από μια παροχέτευση (σωληνάκια) στην κάθε πλευρά του λαιμού και η οποία αφαιρείται την επόμενη μέρα.

Μετά το τέλος της επέμβασης ο/η ασθενής παραμένει γι λίγες ώρες στο Νοσοκομείο και εν συνεχεία παίρνει εξιτήριο με συγκεκριμένες οδηγίες.

Η ανάρρωση

Η ανάρρωση μετά από μια επέμβαση  Neck Lift θα λέγαμε ότι είναι αρκετά γρήγορη. Ο/Η ασθενής από την επόμενη μέρα μπορεί να λουστεί καθώς και να εξυπηρετηθεί στην καθημερινή του δραστηριότητα. Ένας ειδικός ελαστικός επίδεσμος εφαρμόζεται για 3-5 ημέρες στην περιοχή του λαιμού για τη γρήγορη αποδρομή του οιδήματος.

Το πρήξιμο και οι λίγοι μώλωπες υποχωρούν σε διάστημα 3-5 ημερών και ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του μετά από 5-7 ημέρες. Τα ράμματα δεν αφαιρούνται πέφτουν μόνα τους και ο/η ασθενής επανέρχεται σε πλήρη δραστηριότητα (γυμναστήριο,κολύμβηση) μετά από 20-25 ημέρες μετά την επέμβαση.

Γενικώς η ανάρρωση μετά από μια επέμβαση Neck Lift είναι πολύ γρήγορη και πολύ καλα ανεκτή.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Έχει πολύ μεγάλη σημασία στη μακροχρονιότητα των αποτελεσμάτων της συγκεκριμένης επέμβασης οι τεχνικοί χειρισμοί που γίνονται κατά τη διάρκεια της επέμβασης για την επίτευξη ενός φυσικού και μακροχρόνιου αποτελέσματος. Είναι γνωστό στους Πλαστικούς Χειρουργούς ότι ο λαιμός αποτελεί ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του ανθρωπίνου σώματος και την επίτευξη ενός φυσικού και μακροχρόνιου αποτελέσματος.

Το κλειδί στην επέμβαση του Neck Lift είναι να μπορεί να είναι σε θέση ο Πλαστικός Χειρουργός να κάνει τη σωστή διάγνωση και διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα στην περιοχή του λαιμού.

Ο Dr Κρέτσης έχοντας εξειδικευτεί στην αισθητική Πλαστική Χειρουργική του προσώπου και έχοντας μαθητεύσει δίπλα στον  Dr Bruce Connel τον άνθρωπο που θεμελίωσε και εξέλιξε το Neck Lift όσο κανένας άλλος στον κόσμο, μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα για τα επόμενα 12-15 χρόνια.

Επιπλοκές

Οι επιπλοκές που αφορούν συνήθως το Neck Lift είναι

  • η μη επίτευξη ενός ικανοποιητικού περιγράμματος του λαιμού.
  • το αιμάτωμα.
  • επιμόλυνση.
  • παροδική υπαισθησία στο δέρμα του λαιμού.

Το Neck Lift είναι η επέμβαση που όταν γίνει από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό έχει φυσικά-μακροχρόνια αποτελέσματα, γρήγορη ανάρρωση και πολύ χαμηλό ποσοστό επιπλοκών.

Συμπερασματικά

Ο Dr Κρέτσης μέσα από την εξειδίκευση του στον μέντορα του  Bruce Connel οποίος εξέλιξε όσο κανένας άλλος την επέμβαση του Face Lift - Neck Lift μπορεί και χαρίζει ένα φυσικό και νεανικό περίγραμμα λαιμού για πάρα πολλά χρόνια.

Πριν καi Μετά | Neck Lift

 

Εμφανίσεις: 7162

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web:

Newsletter

Όροι και Προϋποθέσεις