Η επέμβαση της ανόρθωσης λαιμού (neck lift) αφορά γυναίκες και άντρες οι οποίοι είτε είναι υποψήφιοι για μια επέμβαση Face Lift που θα συμπεριλαμβάνει και το λαιμό είτε είναι υποψήφιοι μόνο για τη διόρθωση του λαιμού.

Ο λαιμός αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του προσώπου καθώς αποτελεί και τη φυσική του συνέχεια.

Οι αισθητικές δυσμορφίες του λαιμού μπορεί να περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα αισθητικών ανωμαλιών όπως η χαλάρωση του δέρματος του λαιμού, ο σχηματισμός κάθετων πτυχώσεων του λαιμού που οφείλεται κυρίως στο μυ του λαιμού, (το πλάτυσμα) καθώς και της περίσσειας του λίπους στην περιοχή του λαιμού.

Όλες οι παραπάνω δυσμορφίες έχουν σαν αποτέλεσμα το περίγραμμα του λαιμού να μην μοιάζει με το νεανικό πρόσωπο έτσι ώστε να προσδίδει την εικόνα του γερασμένου-κουρασμένου προσώπου.

Πριν καi Μετά | Neck Lift

 

Εμφανίσεις: 11831

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: