Πολλές γυναίκες μετά από μια επέμβαση αυξητικής μαστού ή ανόρθωσης μαστού με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης μπορεί να αποζητήσουν δεύτερη επέμβαση για να διορθώσουν αστοχίες που μπορεί να προέκυψαν μετά την πρώτη επέμβαση. Πολλές φορές η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η αυξομείωση βάρους μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες στο σχήμα και το μέγεθος του μαστού έτσι ώστε να αλλοιώσουν το αρχικό σχήμα και μέγεθος.

Επίσης οι γυναίκες που επιθυμούν να αλλάξουν το μέγεθος του ενθέματος με μεγαλύτερο ή μικρότερο ένθεμα. Επίσης γυναίκες στις οποίες το ένθεμα έχει μετακινηθεί από τη φυσική του θέση, η ανάπτυξη περί προσθετικής κάψας καθώς και θέματα που σχηματίζονται με την εγχειρητική τεχνική και φυσιολογικά χαρακτηριστικά του μαστού όπως η ανωμαλία δίκην διπλής φυσαλίδας (double bubble deformity, μετακίνηση ενθέματος, οχι κατάλληλη θέση ενθέματος) καθώς και συνδυασμούς των παραπάνω, αποτελούν λόγους για επανεπέμβαση στο μαστό.

Είμαι κατάλληλη υποψήφια για επανεπέμβαση στο μαστό;

Οι γυναίκες οι οποίες παρουσιάζουν μια από τις παρακάτω αισθητικές δυσμορφίες στο μαστό είναι υποψήφιες για επανεπέμβαση στο μαστό :

  • Απώλεια όγκου του ενθέματος ιδιαίτερα στα ενθέματα με φυσιολογικό ορό (ξεφούσκωμα).
  • Διαρροή σιλικόνης από το ένθεμα που διαπιστώνεται μετά από ακτινογραφία ή μαγνητική τομογραφία (MRI) .
  • Γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν το μέγεθος των μαστών τους.
  • Γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα των ουλών από προηγούμενο χειρουργείο.
  • Γυναίκες που έχουν αλλαγή στο σχήμα του μαστού.
  • Γυναίκες που έχουν αναπτύξει περιπροσθετική κάψα.
  • Γυναίκες που έχουν οποιαδήποτε αισθητική δυσμορφία στο μαστό λόγω μη σωστής τοποθέτησης του ενθέματος (double babble deformity).
  • Γυναίκες με ανισομαστία.
Εμφανίσεις: 11024

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: