Η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, η βαρύτητα, η απώλεια κιλών καθώς επίσης η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός έχουν απρόβλεπτες συνέπειες στο σχήμα και στην σφριγηλότητα του μαστού.

Οι γυναίκες οι οποίες είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος του μαστού αλλά ο μαστός έχει πτώση και χαλάρωση μπορεί να υποβληθούν σε ανόρθωση του μαστού.

Οι γυναίκες που έχουν ελλάτωση όγκου καθώς πτώση και χαλάρωση του μαστού μπορεί να υποβληθούν σε επέμβαση ανόρθωσης μαστού η οποία συνδυάζεται με την αύξηση του όγκου του μαστού με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης ή τη χρησιμοποίηση φυσιολογικού ιστού όπως λίπος το οποίο χρησιμοποιείται για αύξηση του όγκου του μαστού (φυσική μέθοδος).

Είμαι υποψήφια για ανόρθωση του μαστού;

Οι γυναίκες οι οποίες είναι υποψήφιες για ανόρθωση του μαστού είναι γυναίκες με:

  • Στήθος το οποίο έχει χαλάρωση και είναι άδειο από πλευράς όγκου.
  • Στήθος το οποίο είναι ικανοποιητικό μέγεθος αλλά η θηλή και θηλαία άλω είναι στο κατώτερο σημείο του μαστού (κάτω από την υπομάστιο πτυχή).
  • Στήθος το οποίο είναι στη φυσιολογική θέση το σύμπλεγμα θηλής άλως αλλά ο μαστός είναι άδειος και χαλαρός.

 

 

Εμφανίσεις: 21190

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: