Ανόρθωση στήθους

Αν ο μαστός σας έχει χάσει τον όγκο και το σχήμα του είτε λόγω εγκυμοσύνης, θηλασμού, απώλεια κιλών, είτε ως φυσικό επακόλουθο της γήρανσης, ο Dr. Κρέτσης θα σας προτείνει την επέμβαση της ανόρθωσης του στήθους.

Η επέμβαση αυτή θα προσδώσει τον χαμένο όγκο και θα επαναφέρει το σχήμα των μαστών καθώς και το σύμπλεγμα θηλής-άλω σε μια πιο νεανική θέση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣΤΩΝ (κάθετη μαστοπηξία)

Η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, η βαρύτητα, η απώλεια κιλών καθώς επίσης η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός έχουν απρόβλεπτες συνέπειες στο σχήμα και στην σφριγηλότητα του μαστού.

Οι γυναίκες οι οποίες είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος του μαστού αλλά ο μαστός έχει πτώση και χαλάρωση μπορεί να υποβληθούν σε ανόρθωση του μαστού.

Οι γυναίκες που έχουν ελάττωση όγκου καθώς πτώση και χαλάρωση του μαστού μπορεί να υποβληθούν σε επέμβαση ανόρθωσης μαστού η οποία συνδυάζεται με την αύξηση του όγκου του μαστού με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης ή τη χρησιμοποίηση φυσιολογικού ιστού όπως λίπος το οποίο χρησιμοποιείται για αύξηση του όγκου του μαστού (φυσική μέθοδος).

Είμαι υποψήφια για ανόρθωση του μαστού;

Οι γυναίκες οι οποίες είναι υποψήφιες για ανόρθωση του μαστού είναι γυναίκες με:

  • Στήθος το οποίο έχει χαλάρωση και είναι άδειο από πλευράς όγκου.
  • Στήθος το οποίο είναι ικανοποιητικό μέγεθος αλλά η θηλή και θηλαία άλω είναι στο κατώτερο σημείο του μαστού (κάτω από την υπομάστιο πτυχή).
  • Στήθος το οποίο είναι στη φυσιολογική θέση το σύμπλεγμα θηλής άλως αλλά ο μαστός είναι άδειος και χαλαρός.