Πρόκειται για πάρα πολύ επιθετικούς όγκους (ακανθοκυτταρικά καρκινώματα) το οποίο χρειάζεται εξειδικευμένη ομάδα για την πλήρη αντιμετώπιση αυτών των επιθετικών νεοπλασιών.

Έτσι μέσα απο μια επιθετική χειρουργική εκτομή η οποία συνοδεύεται απο λεμφαδενικό καθαρισμό τραχήλου και η οποία εκτελείται απο το ένα μέρος της ομάδας μας τον χειρουργό κεφαλής – τραχήλου και συγχρόνως η άλλη ομάδα Πλαστικό Χειρουργό, λαμβάνει ένα τμήμα ιστών απο ένα άλλο σημείο του σώματος (ελεύθερο κρημνό) έτσι ώστε μετά την εκομή να αποκατασταθεί το έλλειμμα με πλήρη λειτουργικότητα και αισθητικότητα της περιοχής της κεφαλής και του τραχήλου.

Εν συνεχεία η χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας συμπληρώνει την θεραπευτική αγωγή των όγκων.

Το Νοσοκομείο Metropolitan αποτελεί πρωτοπόρο στην αντιμετώπιση τέτοιων επεμβάσεων μέσω της εξειδικευμένης ομάδας Πλαστικής Χειρουργικής και Χειρουργική κεφαλής και τραχήλου που διαθέτει.

Η ογκολογική ομάδα που συμπληρώνεται απο καταξιωμένους ογκολόγους ,ακτινοθεραπευτές για την εκρίζωση της νόσου και την μείωση τοπικών υποτροπών.

Πριν και Μετά | Όγκος Στοματικής Κοιλότητας

Εμφανίσεις: 6929

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: