Μείζονα ελλείμματα σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, του προσώπου ή και των άνω και κάτω άκρων τα οποία είτε έχουν προκύψει λόγω ατυχήματος, ακρωτηριασμών ή ογκολογικών επεμβάσεων μπορούν σήμερα με τη χρήση ελεύθερων κρημνών (ελεύθερη μεταφορά ιστών) να αποκατασταθούν αισθητικά και λειτουργικά.

Η τεχνική της ελεύθερης μεταφοράς ιστών αφορά τη λήψη ενος τμήματος ιστών απο κάποιο μέρος του ανθρωπίνου οργανισμού (Δότρια περιοχή) διατηρώντας ακέραια την αγγείωση ή και την νεύρωση του αν αυτή χρειάζεται και την τοποθέτηση της στην περιοχή του ελλείμματος (λήπτρια περιοχή) ενώ συγχρόνως με μικροχειρουργικές τεχνικές αποκαθίσταται η αγγείωση του ελεύθερου κρημνού απο τα αγγεία της λήπτριας περιοχής.

Πρόκειται για μια πολύπλοκη εγχειρητική τεχνική η οποία όμως είναι και η μοναδική λύση για κάλυψη τέτοιων απομακρυσμένων ελλειμμάτων και γίνεται μόνο απο εξειδικευμένους Πλαστικούς Χειρουργούς στις μικροχειρουργικές τεχνικές.

Ο Dr Κρέτσης εξειδικευμένος στη Μικροχειρουργική ασχολείται σε καθημερινή βάση με τέτοιου είδους προβλήματα που ένα κύριο μέρος της χειρουργικής του είναι η μικροχειρουργική επανορθωτική.

Εμφανίσεις: 4569

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: