Το τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης του μαστού αποτελεί η αποκατάσταση του συμπλέγματος της θηλής-άλω.

Αυτό πραγματοποιείται όταν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποκατάστασης του μαστού δηλαδή του μαστού που έχει μαστεκτομηθεί και η εξομοίωση του ετερόπλευρου μαστού.

Η αποκατάσταση του συμπλέγματος θηλή άλω μπορεί να γίνει πολύ απλά είτε μόνο με τατουάζ όπου μειονέκτημα της μεθόδου είναι ότι δεν υπάρχει η υπέγερση και η πραγματική δημιουργία θηλής-άλω.

Η μοντέρνα ανάπλαση του συμπλέγματος θηλής-άλω γίνεται με συνδυασμό μιας μικρής χειρουργικής επέμβασης με τοπική αναισθησία για τη δημιουργία θηλής-άλω έτσι ώστε η θηλή να είναι ψηλαφητή και να προβάλλει ογκομετρικά και η άλως να έχει ψηφιδωτή όψη.

Εν συνεχεία μια μικρή χρωματική προσομοίωση στο χρώμα με το ετερόπλευρο σύμπλεγμα θηλής-άλου έρχεται να τελοιοποιήσει πραγματικά τη δημιουργία του συμπλέγματος θηλής-άλου.

Εμφανίσεις: 5311

simata.png

 

Trade mark of Perfection - Εγγυηση Τελειοτητας

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VK OF AESTHETIC AND PLASTIC SURGERY ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Β.ΚΡΕΤΣΗ MD EBOPRAS ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ/Ο ΚΡΕΤΣΗ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 92 ΤΗΛ 2107786277. VK-PLASTIC SURGERY.COM

 

Επικοινωνία

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΡΕΤΣΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Βασιλίσσης Σοφίας 92, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλ.: 2107786277, Fax: 2107786252
Κιν.: 6944643242

E-mail: info@vk-plasticsurgery.com

Web: